Arsenie Boca este considerat unul dintre cei mai mari profeți din România. Preotul a prevestit multe evenimente extrem de importante, care ulterior au avut loc. Acesta a vorbit și despre Rusia. În prezent, Rusia și Ucraina se află în plin război. Acum vorbele părintelui despre Rusia îi va îngrijora pe ruși.

Citește si: Cele 7 rugăciuni ale Părintelui Arsenie Boca, pentru fiecare zi a săptămânii

Părintele este celebru pentru harul său. Arsenie Boca a prevăzut evenimente foarte importante care s-au adeverit cu timpul. El este considerat cel mai mare profet din țara noastră. Profeția pe care a făcut-o în legătură cu Rusia ar trebui să îi înspăimânte pe aceștia.

Ce a transmis Arsenie Boca în privința războiului

Arsenie Boca a lansat numeroase profeții care s-au împlinit. Una dintre aceste profeții se referă la Rusia și la războiul care are loc în prezent. În anul 1948, părintele Arsenie Boca a spus că va exista un război, iar rușii vor primi răsplata la ei acasă.

Citește si: Unde este înmormântat Arsenie Boca. Locul este vizitat de mii de turiști în fiecare an

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În curând va începe un nou război și rușii care au făcut atâta rău în țara noastră vor primi răsplata la ei acasă’’, se arată într-un document care datează din data de 16 decembrie 1948 din Arhivele Securității.

Arsenie Boca vorbea și despre moartea cuplului Ceaușescu. Totul s-a petrecut exact cum a zis el. În anii ‘80 părintele Arsenie Boca a fost dus în fața lui Nicolae Ceaușescu care i-a cerut să îi prevestească viitorul.

Citește si: Acatistul Bunei Vestiri a Maicii Domnului. De ce se citește de 12 ori într-o zi

Atunci, Arsenie Boca i-a transmis că va muri într-o zi de mare sărbătoare, însă nimeni nu l-a crezut. Nicolae Ceaușescu a zis că nu vrea să-l mai vadă niciodată. Revoluția a început la trei săptămâni după decesul părintelui. El prevestise „o vărsare de sânge în România”. Atunci, milioane de tineri din toată țara și-au pierdut viața.

Citește si: Părintele Arsenie Boca, previziuni înainte de a muri: „Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si