Schimbări majore pe piața financiară! Descoperă iSWISS, aplicația care revoluționează ce se întâmplă în sistemul bancar
Finanțele reprezintă singurul sector neatins de evoluția digitală.
De la acest lips, omul de afaceri elvețian Christopher Aleo a pornit revoluția bancară! Poartă numele de iSwiss și reprezintă un conglomerat de servicii, care aduc domeniul financiar mai aproape de oameni și de nevoile lor din secolul vitezei. Despre momentul istoric pe care cu toții îl trăim în prezent, ne vorbește antreprenorul în vârstă de 36 de ani în rândurile următoare!
iSwiss este numele viitorului în domeniul financiar-bancar! Compania privată, cu sediul în Lugano, Elveția, se numără printre primele fintech-uri care au integrat wallet-uri, atât în euro, cât și în franci elvețieni cu criptomonede și care au dezvoltat un sistem de tranzacții gratuite și imediate în monede virtuale ce poate fi folosit și ca formă de plată. Așa își descrie Christopher Aleo proiectul de suflet, o soluție menită să ne ofere servicii financiare într-un mod simplu și rapid.
Citeste si: 43 de percheziții în opt județe, într-un dosar care vizează mașini de lux
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Prin iSwiss puteți, de pildă, să efectuați transferuri în peste 30 de valute diferite din lumea întreagă, șapte zile pe săptămână, într-un timp mediu de 37 de secunde. Totul este posibil printr-un sistem de decont intern. De asemenea, iSwiss permite integrarea conturilor în valută și în criptomonede, care le oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă dacă vor fi debitați în euro sau în criptomoneda aleasă, atunci când folosesc cardul de credit.
iSwiss, spune CEO-ul ei, a fost gândit pentru oameni, profitând de elanul tehnologiei din ultimii ani. Soluția gândită de el îi avantajează și pe cei care au avut probleme în trecut în relația cu băncile, inclusiv pe cei cu istoric de credite prost.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Actualul sistem financiar este, din păcate, ancorat în vechile modele ale secolului XX. Poate că astăzi băncile au site-uri construite frumos și aplicații pe măsură, însă asta nu înseamnă nimic dacă transferurile se fac doar în timpul programului, de luni până vineri, fix ca acum 50 de ani. Avem nevoie de asistență rapidă, la orice oră și în orice limbă vorbită."
Citeste si: Criză de antibiotice în România. Prețul prea mic ar fi de vină
Tocmai de aceea, Christoper Aleo a conceput iSwiss ca pe o "tehnologie financiară umană", în care utilizatorii să primească asistență umană directă, și nu ajutor din partea unui robot. iSwiss se folosește, de asemenea, și de popularitatea tot mai mare a monedelor virtuale.
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Criptomonedele fac parte, fără doar și poate, din sistemul financiar global. Prin iSwiss punem la dispoziția utilizatorilor o platformă integrată de custodie a acestor monede virtuale. Serviciile noastre de custodie sunt licențiate de către autoritățile italiene și suntem supuși unor obligații stricte de combatere a spălării banilor."
Și pentru că iSwiss este aplicația viitorului, Christopher Aleo s-a gândit inclusiv la cum poate contribui prin intermediul ei la conservarea planetei pentru generațiile viitoare. Care poate fi legătura dintre un sistem financiar revoluționar și... energia verde, vă întrebați?
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
CHRISTOPHER ALEO, CEO iSWISS: "Pentru a funcționa, consider că orice business trebuie să facă parte din mișcarea de progres. La iSwiss avem obiectivul ambițios de a atinge zero emisii până în 2024. Am investit în acest sens 20 de milioane de franci elvețieni. Serverele noastre, birourile, toată infrastructura trebuie să fie alimentate exclusiv cu energie din surse regenerabile certificate sau produse de noi. Este cu adevărat o provocare, cu atât mai mult cu cât lucrăm din mai multe țări extrem de diferite unele față de altele din punctul de vedere al dezvoltării."
Lansat deja în Orientul Mijlociu, serviciul financiar elvețian iSwiss plănuiește să ajungă și în România, Bulgaria și Italia, unde vrea să funcționeze cu filiale locale.