Șeful spionajului ucrainean, generalul-maior Kyrylo Budanov, a anunțat că starea de sănătate a lui Putin este din ce în ce mai rea. Conform acestuia, rusul are mai puțin de doi ani de trăit.

Citește si: Noi atacuri ale Rusiei în regiunea Odesa, la Marea Neagră

„Vladimir Putin este afectat de câteva condiții „grave” și va muri în următorii doi ani”, susține

șeful spionajului ucrainean. Spionii din Kiev s-au infiltrat în Kremlin și au adunat mai multe informații despre starea de sănătate a lui Putin, potrivit maestrului de spionaj, generalul major Kyrylo Budanov.

Când va muri Vladimir Putin

Spionii au vorbit pentru USA-Today, iar generalul a mărturisit: „Putin nu are o viață lungă în față”.

Informația face parte dintr-o serie de zvonuri despre starea de sănătate a liderului rus care au circulat de la începutul invaziei Ucrainei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La începutul lunii iunie, liderul de la Kremlin a fost surprins în timp ce ținea strâns o masă când s-a întâlnit cu ministrul rus al Apărării, Serghei Shogou.

Citește si: Kim Jong-un pregătește Coreea de Nord pentru un război nuclear

Vladimir Putin a fost filmat și când se legăna și părea instabil, în timp ce a înmânat un premiu regizorului rus Nikita Mikhalkob la Moscova.

În mai, canalul Telegram, generalul SVR, a raportat că Putin părea slăbit în momentul în care se ridica de pe scaun în timpul unei videoconferințe cu oficiali suferind de „ slăbiciune și amețeli”.

Citește si: Mesajul de mulțumire al președintelui Zelenski pentru România: „Mulţumesc, domnule preşedinte Klaus!”

Oficialii occidentali au sugerat că în Rusia se înmulțesc speculațiile cu privire la cine îi va succeda pe Putin când acesta va muri.

Citește si: LIVE UPDATE Ziua 123 de război în Ucraina. Rușii au bombardat Kievul. Începe summitul G7 de la Munchen. Joe Biden vrea un front unit în fața Rusiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si