Designerul a declarat că a avut dureri groaznice de stomac. Cătălin se afla la Timișoara când a decis să meargă la spital.

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital

Medicii i-au dat verdictul designerului și acesta suferă de pancreatită acută. Din fericire, el a scăpat doar cu un regim pe bază de piure, salate, foacia, dar și apă.

Citeste si: VIDEO |Bianca Drăguşanu: „Am prietene cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu am școala vieții”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru  Viva.ro.

Cătălin Botezatu a scăpat de operație

”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a mai zis el.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan rupe tăcerea. De ce l-a lovit pe Dan Alexa: „Eu, în viața mea, am lovit multă lume”

Întrebat de viața sa amoroasă, Cătălin nu a dat prea multe detalii, dar a ținut să menționeze că are mereu pe cineva lângă el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si