Un bărbat care pretinde că a avut o relație cu Ricky Martin timp de șapte luni l-a reclamat pe starul latino în instanță.

Ce acuză bărbatul

Acesta s-a plâns în fața judecătorilor că Martin a continuat să-l sune și să-l caute inclusiv acasă, cu toate că cei doi erau deja despărțiți, relatează presa străină. Mai mult, bărbatul susține că a ajuns să se teamă pentru viața lui.

Citeste si: VIDEO- Cântărețul R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare

Deși susține că a fost hărțuit de celebrul cântăreț, individul nu a mers la poliție, ci s-a adresat direct magistraților.

Citeste si: Tzancă Uraganu și Marymar vor deveni părinți. Bruneta este însărcinată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un judecător din Puerto Rico a emis un ordin de restricție pe numele lui Ricky Martin, iar autoritățile au mers la vila de lux a superstarului, însă nu l-au găsit acasă.

Ricky Martin a negat acuzațiile

Ricky Martin a negat însă acuzațiile, pe care reprezentanții săi le-au catalogat ca fiind, complet false și fabricate.

Citeste si: S-a dat startul festivalurilor: Cât costă să mergi la Neversea sau Untold

"Suntem foarte încrezători că atunci când faptele adevărate vor apărea, Ricky Martin va fi pe deplin justificat”, au declarat apropiații vedetei latino.

Ricky Martin este tatăl a patru copii și este căsătorit de cinci ani cu pictorul de origine suedeză, Jwan Yosef. 

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.

Amber Heard cere anularea verdictului

Avocaţii actriței Amber Heard au solicitat săptămâna trecută anularea verdictului în procesul ei contra fostului soț, Johnny Depp, conform jurnaliștilor de la The Guardian.

Citeste si: Madonna, sărut pasional cu o artistă Rap

Într-un document de 43 de pagini, avocații acesteia cer şi anularea celor 10 milioane de dolari despăgubiri pe care ea trebuie să le plătească marelui actor. Avocații susțin că probele contra actriței sunt nefondate.

Amber Heard susține că Johnny Depp nu şi-a pierdut rolul în franciza  "Piraţii din Caraibe"  din cauza articolului publicat de ea în  The Washington Post  în care aceasta îl acuză în mod indirect de violenţă domestică.  De asemenea, actrița din  Aquaman  critică şi o judecată prea severă împotriva ei. Conform acesteia, unul dintre juraţi nu a fost ales în reglementare cu regulile aflate în vigoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si