Imediat după ce au ajuns în camp, Nicolas și Kinga au avut parte de momente tensionate. Tabăra în care cei doi au ajuns urma să le fie casă pentru câteva zile.

Citeste si: Ce pasiune ascunsă are Andreea Mantea? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

Tensiunile dintre cei doi ar fi pornit chiar de la comportamentul pe care l-a avut Kinga față de el.

Tânăra a devenit sigură pe ceea ce își dorește, ba chiar a mărturisit că ei doi nu se potrivesc.
Tânărul nu își dorește să o forțeze pe tânără în niciun fel și se gândește să-și retragă gândul de la o posibilă relație dintre cei doi.

Citeste si: Kinga din Casa Iubirii face primul pas în relația sa cu Nicolas

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Motivul pentru Kinga dă înapoi este că nu mai vrea să se grăbească în ceea ce privește o relație mai ales cu Nicolas, iar aceasta își dorește să aibă mai mult timp pentru a-l cunoaște pe tânăr.

În viziunea ei, se pare că Nicolas ar fi grăbit toată această cunoaștere, fapt care nu i-a plăcut tinerei.

Citeste si: Iolanda Buzilă, decizie radicală după descalificarea din Casa Iubirii. "Nu regret nimic din ce s-a întâmplat aici"

Întâlnirea din camp dintre cei doi nu a fost una tocmai reușită, dar rămâne de văzut dacă cei doi se vor mai apropia unul de celălalt și dacă vor continua procesul de cunoaștere, mai lent de această dată.

Chiar în urmă cu câteva zile, tânăra părea că dorește să se apropie de Nicolas, dar nu se știe dacă a făcut aceste lucruri doar ca să nu-l piardă sau chiar voia să îl cunoască pe tânăr.

Citeste si: Kinga, săruturi pasionale cu Nicolas în "Camera roșie". Ce nu s-a văzut în direct la "Casa Iubirii"

Ba mai mult de atât, întâlnirea din camera roșie i-a furat un pupic lui Nicolas, care a părut vizibil emoționat de moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si