Invitat la Culisele Iubirii, Nicolas vorbește despre motivul care a dus la eliminarea lui din emisiune, dar și despre relația avută cu Kinga, una dintre cele mai controversate concurente din Casa Iubirii.

Citeste si: Andrei de la „Casa Iubirii” face declarații incendiare: „Nu-mi plac țărănismele. Ești o sărăcie”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fostul concurent spune că se aștepta să fie eliminat, mai ales atunci când a văzut că toate fetele l-au propus spre eliminare.
"Pariul a fost un lucru spus la nervi. Am tot auzit în Casa la fete, a tot revenit treaba asta și m-a cam enervat. Și în Gala s-a spus asta. Cum să fac un pariu în detrmientul încrederii în mine?! Cum să fac un pariu să o cuceresc pe Kinga. A fost la orgoliu. Nu a plecat de la mine niciodată un pariu. Aș fi sub nivelul meu de a cuceri o fata. A fost că și chestia cu Odeh când mi-a zis că eu pot cumpără caracterul cu banii. Am răspuns cu aceeași moneda.

Citeste si: Radu din Casa Iubirii vrea să petreacă mai mult timp cu Xenia

Nu am înțeles de ce a început să plângă. Acțiunile ei sunt schimbătoare de la minut la minut. Este un gest mecanic și forțat. Pentru ce? M-a executat toată Gala, iar înainte a plâns și a tipat când s-a suit în fata la șofer.

Ce sunt astea, nu e bibolaritate la mijloc? Eu sunt integru cap-coada, nu exista așa ceva. Am fi putut sta în Casa să ne evitam. Tot timpul a mințit, toată lumea spune asta. Este ceva insuportabil, am zis că așa face la început, dar acolo, a exagerat. S-au acumulat, suportabilitatea mea a ajuns la cote mari. Tot felul de înțepături absurde care mă făceau să mă întreb ce caut aici. Eu voiam să inspir lumea de acasă, să arat că se poate o iubire așa cum o văd și pot eu. Am venit să mă ofer cu totul.",  spune tânărul invitat în Culisele Iubirii.

Citeste si: Ce spune Bianca Mitroi despre actuala iubită a lui Sorin de la Casa Iubirii: „Este o femeie frumoasă. Probabil că ar trebui să se impună un pic mai mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si