Actrița Shonka Dukureh, care a interpretat rolul cântăreței de blues Big Mama Thornton în filmul din acest an despre Elvis Presley a fost găsită fără viață în dormitorul din propria casă, scrie Sky News.

Citeste si: Accident înfiorător în Buzău. Un băiat de 15 ani s-a răsturnat cu mașina și a ucis o adolescentă de aceeași vârstă

Descoperirea cumplită a fost făcută chiar de unul dintre cei doi copii ai săi cu care locuia în casa din Nashville, Tennessee.

Shonka Dukureh, rolul vieții în filmul "Elvis"

Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville a anunțat într-un comunicat de presă că n u există suspiciuni în momentul de față cu privire la un act criminal, însă urmează să fie efectuată o autopsie pentru a stabili cauza exactă a morții.

Primarul din Nashville, John Cooper, a transmis pe Twitter condoleanțe familiei lui Dukureh, spunând că femeia a absolvit Universitatea Fisk din orașul pe care îl considera casa ei de mai mulți ani.

Citeste si: VIDEO- Alexandru Arșinel, grave probleme de sănătate. Fiul său a făcut anunțul dureros

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actrița, care a împărțit scena într-un musical din acest an cu Doja Cat, absolvise facultatea de teatru și film și a predat actoria o perioadă, după care a lucrat cu tinerii din orașul prin programe de vară.

Shonka Dukureh a jucat alături de Austin Butler în rolul lui Elvis Presley și Tom Hanks în rolul colonelului Tom Parker în filmul din 2022.

Citeste si: Durere fără margini pentru un model cunoscut din România. Soția sa a fost găsită fără suflare într-un hotel din Istanbul: "M-ai lăsat cu inima frântă"

Potrivit revistei Variety, filmul Elvis a marcat primul rol major pentru Dukureh, care era născută în Carolina de Nord.

Dukureh a reflectat asupra rolului său inovator din „Elvis” într-un interviu pe care l-a publicat pe Instagram săptămâna trecută: „Recunoștința este locul în care trăiesc pentru că bunica, mama, mama, familia mi-au modelat și mi-au insuflat asta. Recunoștința este cel mai mic lucru pe care îl putem exprima și e atât de important”, a scris ea.

elvis filmul

Tom Hanks, rol important în filmul "Elvis"

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si