Povestea de amor a celor trei este parca desprinsă din filme. Un bărbat și-a prins soția cu preotul din sat, cel care i-a și cununat. Ce a urmat după s-a încheiat cu soțul înșelat după gratii.

Citește si: Doliu pentru sute de creștini ortodocși. Grigorie Halciuc, unul dintre cei mai iubiți duhovnici, s-a stins din viață

Fermierul din Iași a fost arestat.

El l-a șantajat pe preot după ce l-a prins cu soția sa. Femeia l-a înșelat cu părintele care i-a cununat, iar el a decis să se răzbune și și-a bătut crunt nevasta, apoi l-a șantajat pe amantul ei.

Amantlâc, ca-n filme, la Iași

Fermierul din Podul Iloaiei a fost arestat săptămâna trecută. Pe numele său s-a deschis dosar penal pentru violență domestică și șantaj, relatează portalul de știri locale 7 Iași.

preot iași

Fermierul și-a găsit soția când se iubea cu preotul din sat.

[Sursa foto: Arhivă]

Gheorghe are 52 de ani. El l-a surprins pe preotul din Scobâlțeni, în vârstă de 46 de ani, cu soția lui, Alexandra, o femeie mult mai tânără, de 26 de ani. Orbit de furie, și de răzbunare, a decis să o bată. Imediat a mers și la preot pentru a-l șantaja.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Omorâtă de un preot în mall

Fermierul i-a cerut bani preotului ca să nu-l dea de gol în fața enoriașilor. I-a cerut 20.000 de euro pentru a nu spune nimic despre aventura cu soția lui, dar cei doi s-au înțeles la 10.000

în cele din urmă.

„Ca să n-o lungim prea mult, Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, i-a spus fermierul la telefon preotului, potrivit sursei citate.

alexandra iași

Ea este Alexandra. Tânăra are 26 de ani.

Înțelegerea a picat când soția preotului a aflat adevărul. Ea a sunat imediat la 112.

Citește si: VIDEO- Preotul care a ucis o tânără într-un accident la mall a fost pus sub urmărire penală

Prin organizarea unui flagrant delict, Gheorghe a fost prins în fapt și arestat. Bărbatul este judecat pentru acte de violență domestică și riscă închisoare cu executare, pentru că are o condamnare cu suspendare anterioară pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Soția lui Gheorghe a cerut ordin de restricție împotriva lui, iar instanța i l-a acordat pe o perioadă de șase luni, înainte ca el să fie arestat.

Citește si: Când se pune busuioc sub pernă și cum îți poți afla ursitul în anul 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si