După gala tensionată în care Alexandra a fost eliminată din Casa Iubirii, o nouă săptămână a început, cu multă agitație și tensiuni între concurente. Andrei și Kinga au fost cei salvați de voturile publicului, în vreme ce Alexandra a fost nevoită să părăseacă emisiunea.

Citeste si: Momente tensionate în ”Casa Iubirii”: ”Tu nu gândești, Kinga”

În ediția de luni, tensiunile au apărut între Bianca și Kinga și și-au adresat jignri și replici acide.


Totul a plecat de la o întrebare adresată de un băiat Kingăi, iar Bianca a intervenit.
După reproșurile aduse, confictul dintre cele două ar fi putut să degenereze, iar Andreea Mantea a fost nevoită să intervină.

Citeste si: Adrian din Casa Iubirii și-ar dori o relație cu Larisa. Ce are aceasta în comun cu fosta lui iubită

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca: Nu, Kinga nu merită!

Kinga: Eu merit! Ia zi, de ce nu merit!

Bianca: P entru că nu poți face o propoziție cu sens normal! Tu pui întrebări! Tu nu spui ideea! Tu nu spui ce gândești pentru că nu gândești Kinga! Mi-am spus părerea!

Kinga: Știi de ce vorbești acum așa mult pentru că ai rămas fără cuplu și că să nu te trimită băieții acasă, dai repede cu papagalul! Și te bagi! Eu nu trebuie să vorbesc foarte mult că să mă voteze lumea! Eu stau aici frumos și lumea mă votează! Tu în schimb trebuie să vorbești foarte mult că să nu pleci acasă! Crezi că eu nu m-am prins de strategia asta!

Citeste si: Alexandra sare la gâtul lui Radu după idila cu Xenia. Noi tensiuni în Casa Iubirii: "Vezi să nu rămâi strâmb"

Bianca: Dacă plec acasă se schimbă ceva! Tu dacă pleci acasă e o problema pentru ține! Pentru mine nu e o problema!

Radu: De ce te iei tu de Kinga că nu vorbește corect gramatical, că nici tu nu știi să vorbești!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si