Vaccinul va fi disponibil pentru populația din Japonia încă de la jumătatea lunii octombrie. Un grup de experți s-a reunit și a aprobat planul guvernului de a lansa campania de vaccinare împotriva subvariantei Omicron.

Citeste si: Joe Biden s-a vindecat de COVID-19: Ce a făcut liderul de la Casă Albă după două săptămâni de carantină

Noul vaccin este în curs de dezvoltare de către companiile farmaceutice.

Prin acest vaccin se așteaptă o creștere a numărului de anticorpi neutralizanți împotriva subvariantei BA.5. Acesta va fi realizat de companiile farmaceutice Pfizer și Moderna.

Joe Biden s-a vindecat de Covid-19, după ce a trecut prin boală de două ori

În urmă cu două săptămâni, Joe Biden a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. După două săptămâni de carantină, liderul american a luat o decizie neașteptată. 

Citeste si: Victime sub 30 de ani în noul val COVID-19. Câți români au murit în ultimele 24 de ore

Joe Biden în vârstă de 79 de ani, a anunțat că a fost testat negativ la  testul Covid-19. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Plămânii preşedintelui sunt „curaţi”, tensiunea și nivelul de oxigen sunt normale.

Citeste si:  Președintele Joe Biden a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Vestea vine la scurt timp după ce a anunțat că suferă de cancer

Președintele american a părăsit  Casa Albă, și a plecat ieri, la casa de vacanţă din Delaware. “Mă simt minunat”, ar fi spus președintele Americii la plecarea de la Casa Albă către Rehoboth Beach, scrie presa internațională.

Victime de sub 30 de ani în noul val Covid-19

În ultimele 24 de ore au fost raportate 26 de decese în rândul pacienţilor cu COVID (9 bărbaţi şi 17 femei). Numărul noilor infectări cu coronavirus este în scădere față de ziua precedentă.

Citeste si: Centrul de testare Covid de la Timișoara a fost redeschis

Dintre cele 26 de decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 20- 29 ani, unul la categoria 50- 59 de ani, patru la categoria de 60- 69 de ani, şase la categoria 70- 79 de ani şi 14- peste 80 de ani.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si