Flavius a povestit pentru Culisele Iubirii faptul că nu a mai putut rămâne în India, deși pe plan profesional viața lui a prins contur.
Flavius a început să se simtă din ce în ce mai deprimat deoarece a început sezonul ploios în India, dar a povestit și despre relația cu rusoaica de care s-a despărțit.

Citeste si: Nicoleta a izbucnit în lacrimi. Ce se întâmplă cu concurenta din Casa Iubirii?

"Nu doar că am fost îndrăgostit, am fost împreună cu acea fata. Am fost trei săptămâni cu ea și devenisem deja dependenți unul de celalalt. Chiar daca ești de puțin timp, devii dependent. Eu i-am zis, iubire, problema e că eu o să plec în trei săptămâni, tu o să pleci în Rusia. Nu are sens, eu nu mai vreau să stau cu tine în aceste trei săptămâni pentru că eu o să mă întorc în Romania, o să mă gândesc la tine, o să mă atașez. A înțeles pentru că și ea simțea la fel. Era super bine, dar după câteva luni m-am maturizat. N-avea sens. A fost prea puțin să sufăr. Mi-a plăcut foarte mult, am făcut-o să se simță iubita. Daca vreau să fiu cu o fata, stiu ce caut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți din Casa Iubirii?

La Dori mi-am dat seama că îmi trezește ceva, dar nu am avut timp să vorbesc cu ea.

Vreau să mă bucur de vara, am petrecut cu părinții mei. Vreau să văd ce pot să fac aici, dar am oferta din Bali, Thailanda, Turcia, dar daca aș putea face ceva aici, nu aș pleca.

Citeste si: Nicoleta a izbucnit în lacrimi. Ce se întâmplă cu concurenta din Casa Iubirii?

Nu îmi place să ies la o terasa plina cu o fata. Da, mă oprește lumea, dar asta mi se întâmplă de doi ani, putea fi oriunde în tara. Toți care îmi scriu de rău, nu au venit să îmi zică ceva fata în fata. Eu nu caut scandal. Încă o săptămână, vreau să mai ies. Da, am mai multe prietene, dar cea mai buna este Anda. Ne cunoaștem de la 15 ani, nu este iubita mea", a dezvăluit Flavius Jucu pentru Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si