Marea face victime la tot pasul, de la începutul acestei săptămâni șase persoane au decedat pe litoral. Oamenii fie se aflau în vacanță, fie la muncă așa cum erau și Lucian cu Aurel. Tinerii au dispărut însă în larg în cursul zilei de marți, iar ieri unul dintre aceștia a fost găsit fără viață, celălalt fiind în continuare căutat.

Citește si: VIDEO- Zi neagră pe litoral. Salvamar mort când încerca să salveze un turist. Trei decese într-o zi

Prietenia dintre cei doi băieți va dăinui și dincolo de moarte, deoarece tinerii din Vaslui au fost împreună până la ultima clipă de viață. Tot împreună au pornit către o lume mai bună. Ei au venit la mare pentru a face bani să se întrețină. Acum vor ajunge acasă în sicrie.

Lucian și Aurel au murit înecați

Marți seară, tinerii au fost dați dispăruți în Costinești. Ei au intrat în apă și nu s-au mai întors. Salvamarii au intrat să îi caute, însă din cauza orei târzii aceștia au abandonat ulterior căutările și le-au continuat în următoarea zi.

Citește si: Un om a fost găsit înecat într-un lac din Sectorul 6 al Capitalei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Până ieri nu au găsit nimic, unul dintre salvamari a zărit lângă stabilopozi trupul neînsuflețit al lui Lucian, unul dintre tinerii dispăruți. Cadavrul a fost adus la mal, după ce tânărul murise cu mai multe ore în urmă, în mare.

În prezent trupul lui Aurel este de negăsit. Prietenii și familia știu că aceasta nu ar fi avut cum să supraviețuiască dacă a intrat în apa învolburată alături de prietenul său care a fost găsit mort.

Oamenii sunt îngenuncheați de durere.

Citește si: Un bărbat de 64 de ani s-a înecat în timp ce se afla la pescuit

Lucian ar fi intrat să îl salveze pe amicul său Aurel după ce l-a văzut cum se zbate între valurile puternice. Marea agitată nu i-a permis acest lucru și l-a tras în larg fără a-i mai acorda vreo șansă la viață.

Apropiații sunt șocați după această tragedie și nu înțeleg de ce cei doi amici au decis să intre în mare, cu toate că steagul roșu era ancorat și nu permitea acest lucru. Pe paginile de socializare ale celor doi băieți sunt zeci de mesaje de regret după ce s-a aflat de tragedia care a avut loc la Costinești.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Citește si: Care sunt cele mai periculoase porțiuni de pe litoralul românesc. Este bine să eviți scăldatul în aceste zone

„Erai cel mai bun copil, cel mai respectat, cel care a vrut sa aibă un viitor frumos, te ai ajutat singur și singur ai fost, îmi pare rău ca nu am avut destul timp pentru a vorbi mai multe, noi te iubim. Dumnezeu sa te ierte și sa aibă grija de tine, drum lin la ceruri suflet curat", "Ai plecat lăsând o durere imensa în sufletul meu! Nu am cuvinte, iar lacrimile sunt de prisos! Dumnezeu a luat cel mai bun suflet de-a dreapta sa, lăsând cea mai grea povara pentru mine! Drum lin spre ceruri prieten drag și înger!", sunt câteva dintre mesajele postate după moartea celor doi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si