Mai multe dintre colegele Nicoletei din Casa Iubirii sunt martore la evenimentul tandru dintre cei doi îndrăgostiți și se bucură de ce trăiesc amorezii.

Nicoleta, mesaj pentru iubitul Sorin

Între Nicoleta și Sorin, pare că povestea de dragoste prinde un contur din ce în ce mai evident. Cei doi au mers în Camera Roșie, unde au avut parte de tandrețe. Amorezii își arată iubirea printr-un sărut pasional, iar Sorin o ridică pe frumoasa blondină în brațe.

Momente tandre în Casa Iubirii! Doi concurenți au avut parte de momente unice în Camera Roșie

Nicoleta a fost atât de fericită pentru momentul de care a avut parte alături de iubitul său, încât și-a exclamat iubirea. În timp ce se afla în brațele lui Sorin, concurenta de la Casa Iubirii i-a transmis bărbatului:  „Când stau așa, am sentimentul că-s acasă”.

Citeste si: Sorin face afirmații dure despre relația dintre Ionuț și Larisa: „Nu aveți nicio șansă”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În tot acest timp, celelalte fete privesc ce se întâmplă în Camera Roșie și se bucură pentru frumoasa poveste dintre Nicoleta și Sorin.

„Ce drăguț!”, au spus concurentele.

Ce părere au băieții despre comportamentul fetelor

În tot timpul în care Nicoleta și Sorin se aflau în Camera Roșie, băieții au început să discute despre fetele din emisiune. Aceștia au spus despre Emmanuel că pare să vrea să fie chemat în Camera Roșie, însă el neagă toată această situație.

Citeste si: Andrei de la Casa Iubirii, gest necontrolat în emisiune! Bianca nu se aștepta să vadă așa ceva

Bărbatul nu este mulțumit de ceea ce se discută și pare să fie dezamăgit.

Nicoleta și Sorin, ar avea probleme în dragoste

Nicoleta și Sorin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Casa Iubirii. Au demonstrat de-a lungul timpului că sunt îndrăgostiți până peste cap, unul de celălalt. În trecut, cei doi și-au spus „Te iubesc!”, în timp ce se aflau în Camera Roșie, aspect care a demonstrat că dragostea dintre ei este mare. Cu toate acestea, cei doi concurenți s-au confruntat și cu probleme, trecând prin perioade tensionate. În urmă cu câteva săptămâni, Sorin a complimentat-o pe Bianca. Comportamentul bărbatului a înfuriat-o pe Nicoleta, care a devenit geloasă și a izbucnit în plâns.

Citeste si: Ajunsa aseara la finalul primului sezon, emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-a dovedit un adevarat fenomen prin performanta remarcabila

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Vorbesc foarte serios.

Chiar de prima dată când te-am văzut așa de aproape, ești foarte frumoasă. Ai niște trăsături extraordinare. Parcă și așa fizic ești...",  i-a spus Sorin, Biancăi.

Citeste si: Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru, în curând, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si