Doi piloți Air France au fost suspendați după ce s-au luptat fizic în cabina de pilotaj a unui zbor Geneva-Paris în iunie 2022, a declarat duminică un oficial al companiei aviatice.

Citeste si: VIDEO| Avion ușor prăbușit în lacul Colibița. Momentul impactului a fost filmat

Zborul a continuat și a aterizat în siguranță, iar disputa nu a afectat siguranța zborului, a spus oficialul, subliniind angajamentul companiei aeriene față de siguranță.

Citeste si: Iubitul Georgianei, tânăra care a murit în accidentul aviatic, este devastat: „Știi că aș fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla și aș fi zâmbit înainte de impact că sunt eu și că nu mai urmezi tu...”

Publicația elvețiană La Tribune a raportat că pilotul și copilotul au avut o dispută la scurt timp după decolare și s-au prins unul pe celălalt de gulere, după ce unul dintre ei l-a lovit pe celălalt în față.

Zbor cu emoții deasupra Europei

Echipajul de bord a intervenit imediat și un membru al echipei de stewarzi și-a petrecut restul zborului în cabină cu piloții, se arată în raportul citat de presă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Valentin Anghel este pilotul care a murit alături de Georgiana Popa. El avea foarte multă experiență în zbor

Informația bătăii între piloți a apărut după ce agenția de investigație aeriană a Franței, BEA, a emis miercuri un raport în care spunea că unor piloți Air France le lipsește rigoarea în respectarea procedurilor în timpul incidentelor de siguranță.

Citeste si: VIDEO| Georgiana a primit cadou de la iubit "zborul morții". Detalii tulburătoare din tragedia aviatică de la Giurgiu

Mai multe incidente de securitate și altele legate de respectarea procedurilor standard au fost semnalate în raportul publicat zilele trecute.

Citeste si: Marius Ionașcu a pierit în accidentul aviatic de la Colibița. El avea 65 de ani și era afacerist

Două tragedii aviatice au avut loc în România în acest weekend. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă în județul Giurgiu, la Lețca Nouă, iar cele două persoane dela bord au murit carbonizate.

Duminică dimineața, un alt avion de agrement a căzut în lacul Cobilița din județul Bistrița Năsăud, pilotul decedând după 90 de minute de resuscitare. Pasagerul de la bord, un cetățean german, a scăpat cu răni ușoare.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si