Simona Halep a fost învinsă surprinzător, luni seara, de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4, luni, la New York, în prima rundă a turneului US Open 2022, ultimul de Mare Şlem al anului.

Citeste si: "Războiul mingilor" la US Open 2022. Simona Halep, primul meci cu Daria Snigur din Ucraina

Daria Snigur, în vârstă de 20 de ani, este o jucătoare venită din calificări şi aflată la prima prezenţă pe tabloul principal al unui turneu de mare slam.

Citeste si: Simona Halep, probleme medicale înainte de US Open 2022. S-a retras din turneul de la Cincinnati

Jucătoarea din Ucraina a izbucnit în lacrimi după ultima minge de meci împotriva Simonei Halep:

Simona Halep, prima declarație după eliminarea de la US Open 2022. "Totul m-a surprins"

US Open 2022. Ucraineanca, locul 125 WTA, s-a impus în fața Simonei Halep cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 41 de minute de joc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După meci, Simona Halep a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport în care a explicat ce s-a întâmplat în duelul care i-a stopat parcursul la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei sale:" Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun.

Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate... Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute".

daria snigur

Daria Snigur, în lacrimi după victoria în fața Simonei Halep la US Open 2022

[Sursa foto: Twitter]

"Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi. Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte", a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru Eurosport

Fostul lider WTA a spus că a fost surprinsă în totalitate de jocul lui Snigur, pe care nu a mai înfruntat-o până acum, și că nu a reușit să găsească soluții de a-i bloca loviturile ucrainencei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

us open daria snigur

Daria Snigur, după victoria cu Simona Halep la US Open 2022: Acest meci este pentru Ucraina

[Sursa foto: Twitter]

Daria Snigur, în lacrimi după victoria împotriva Simonei Halep

Sportiva ucraineană Daria Snigur a declarat, luni, după ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur la US Open, că îi dedică Ucrainei acest meci.

“Sunt foarte fericită. Este imposibil pentru mine să îmi găsesc cuvintele acum. Îi mulţumesc Simonei, este o experienţă grozavă pentru mine... Este imposibil pentru mine să o bat pe Simona. Mulţumesc tuturor celor care s-au uitat la meci. Am fost foarte, foarte, foarte emoţionată, dar am încercat să fac tot ce pot mai bine. Bineînţeles, acest meci este pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru toţi cei care m-au susţinut. Vă mulţumesc. Slava Ukraini!”, a spus sportiva în interviul de pe teren, potrivit The Guardian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si