Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi decedat în urma unei „probleme medicale”. Anterior, poliţia anunţase arestarea ultimului suspect în cazul atacurilor cu armă albă soldate cu zece morţi şi 18 răniţi, care au avut loc duminică.

Citeste si: Măcel în Canada- un suspect găsit mort

Myles Sanderson a fost găsit şi luat în custodie lângă Rosthern, Saskatchewan. Nu mai există niciun risc pentru siguranţa publică legat de această investigaţie ”,

a adăugat poliţia, conform Politico.

Doi frați vinovați de măcel

Poliţiştii îl urmăreau încă de duminică pe Myles Sanderson, în vârstă de 32 de ani, suspectat că ar fi responsabil, împreună cu fratele său Damien, de unele din cele mai mortale atacuri din ultimii ani petrecute în Canada. Cunoscut. Myles Sanderson nu era la prima abatere, fiind deja căutat din luna mai a anului trecut pentru nerespectarea controlului judiciar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Luni a fost găsit cadavrul fratelui său, Damien Sanderson, suspectat că i-ar fi fost complice. Cadavrul prezenta mai multe înjunghieri şi a fost descoperit în apropierea locului crimelor. Nu se știe cu exactitate motivul morții acestuia. 

Citeste si: Doi angajați ai ambasadei Rusiei, morți în atentatul cu bombă din Kabul

Myles l-ar fi ucis pe Damien

Una din ipotezele poliției ar fi că Myles l-ar fi ucis pe Damien, dar urmează a se stabili cu exactitate circumstanțele.

Miercuri, autorităţile au dezvăluit identităţile celor ucişi, nouă provenind din comunitatea James Smith Cree Nation, iar unul din satul Weldon, aflat în apropiere. Este vorba de bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 23 şi 78 de ani. Răniţii sunt un adolescent şi 17 adulţi, a adăugat poliţia federală. Potrivit acesteia, unele victime au fost vizate, în timp ce altele au fost atacate la întâmplare.

Zece răniţi continuă să fie internaţi, dintre care trei sunt în stare critică, transmit autoritățile sanitare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si