Emisiunea a inregistrat 3,7% Rating si 17,6% cota de piata la nivel National, si 3,7% Rating si 16,7% cota de piata pe targetul All Urban.

Citeste si: “Prigoana cârtițelor!”, duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”

Minutul de aur, inregistrat la 23:03, a tinut in fata micilor ecrane 899.000 de telespectatori care au preferat sa isi exerseze mintea alaturi de concurentii quiz-ului si de Dan Negru, prezentatorul emisiunii devenita un fenomen. 

Romanii si-au inceput weekend-ul cu gimnastica mintii!

Cel mai simplu si usor de inteles quiz din istoria televiziunii cucereste publicul prin exercitii simple de perspicacitate si cultura generala, dovedind astfel apetitul acestuia pentru continut TV de calitate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D “Ar trebui să se descurce și să răspundă corect la întrebările mele”

In fiecare seara, de miercuri pana vineri, de la 22:30, telespectatorii de toate varstele isi pot exersa mintea in fata micului ecran, in compania lui Dan Negru si a concurentilor emisiunii.

Citeste si: Ce spune Dan Negru înainte de premiera show-ului “Tu urmezi!”, ce va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si