Prințul William a fost cuprins de emoții la funeraliile bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, atunci când a mers în spatele sicriului ei. Cu ani în urmă, Prințul William a fost pus în aceeași postură, când a fost nevoit să meargă în spatele sicriului mamei sale, Prințesa Diana, la vârsta fragedă de numai 15 ani.

Prințul William a declarat că prezentul îi trezește amintiri dureroase din trecut.

Citeste si: Povestea tiarei pe care Prințesa Diana a purtat-o la nunta cu Regele Charles. Designul capricios o deosebește de stilul mai formal al diademelor din Familia Regală

Prințul William, mărturisiri de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

"Drumul de ieri a fost o provocare. Mi-a stârnit câteva amintiri", a fost auzit Prinţul William spunând.

De asemenea, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu, Prințul Harry și-a deschis sufletul cu privire la moartea mamei sale, vorbind despre unul dintre cele mai traumatizante momente din viața sa. Momentul cheie a fost acela în care a fost nevoit să meargă în spatele sicriului mamei lor, în fața a sute de mii de oameni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Mama mea tocmai murise și a trebuit să merg în spatele sicriului ei, înconjurat de mii de oameni care ne urmăreau, în timp ce alte milioane au făcut-o de la televizor. Nu cred că niciunui copil ar trebui să i se ceară să facă asta, în nicio circumstanță.

Pentru mine, lucrul pe care mi-l amintesc cel mai mult este zgomotul copitelor cailor care mergeau de-a lungul trotuarului, drumul de cărămidă roșie. Eram amândoi în stare de șoc. Era ca și cum aș fi fost în afara corpului meu și doar mergeam, făcând ceea ce se aștepta de la mine.”, a povestit îndurerat Prințul Harry.

Citeste si: A fost anunțată lista cu liderii mondiali care au confimat prezența la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana

Prințesa Diana, mama Prințului William și a Prințului Harry și fosta soție a actualului monarh al Marii Britanii, s-a stins din viață în noaptea de 31 august 1997, în urma unui accident teribil de mașină. Ea a fost înmormântată o săptămână mai târziu, pe data de 6 septembrie 1997.

A fost una dintre cele mai îndrăgite capete încoronate, fiind numită și „Prințesa Inimilor”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si