Regina Elisabeta a II-a a fost întotdeauna apreciată pentru rafinamentul și bunul gust pe care l-a afișat în public, ori de câte ori a avut ocazia pe parcursul vieții sale. Așadar, în prezent, ea reprezintă cu siguranță un simbol al eleganței.

Este bine cunoscut faptul că suverana nu purta de două ori aceeași ținută la întâlnirile oficiale, astfel că, mulți admiratori ai Casei Regale sunt curioși cu privire la viitorul minunatelor piese vestimentare pe care aceasta le-a purtat de-a lungul vieții sale.

Citeste si: LIVE VIDEO| Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a s-au încheiat. Sicriul reginei, depus lângă cel al ducelui Filip de Edinburgh

Ce se va întâmpla cu hainele Reginei Elisabeta a II-a

Majestatea Sa s-a făcut întotdeauna remarcată prin comportamentul său demn de rangul pe care l-a ocupat timp de 70 de ani, dar și prin ținutele sale, aranjate până la cel mai mic detaliu. Regina Elisabeta a II-a s-a conformat întotdeauna protocolului regal, astfel încât purta haine elegante, dar practice.

„Ținutele Reginei au fost o sursă constantă de inspirație. Totuși, hainele Reginei erau și o sursă a materialelor realizate de media. Atunci când Regina nu-și mai dorea o ținută o dona personalului său sau o vindea în scopuri caritabile.  Exista totuși o condiție pentru a face acest lucru. Toate etichetele trebuiau îndepărtate.

Orice indiciu care ar fi putut să denote faptul că acea haină a aparținut Majestății Sale trebuie îndepărtat.”, a declarat un expert regal, conform royal.uk

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce se va intâmpla cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a in timpul vieții. Suverana nu purta niciodată aceeași ținută de două ori la evenimentele oficiale

Până în prezent, multe dintre cunoscutele piese vestimentare ale Reginei Elisabeta a II-a au fost donate sau vândute, încă de pe vremea când aceasta era în viață.

Citeste si: VIDEO- Klaus Iohannis, mesaj după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Cine îi crea hainele Reginei Elisabeta a II-a

Majoritatea hainelor luxoase pe care Regina Elisabeta a II-a le-a purtat de-a lungul vieții sale, au fost create de Mary Angela Kelly și echipa ei, la Palatul Buckingham.

Creatoarea de modă schița cel puțin patru modele diferite pentru o singură bucățică de material, urmând ca ulterior Regina Elisabeta a II-a să-și aleagă favorita.

Mary Angela Kelly era consilierul personal al Majestății Sale. Nu doar că se îngrijea de aspectul fizic impecabil ar Reginei, dar Mary Kelly era și o prietenă apropiată de-ale acesteia.

Citeste si: Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce ținută a purtat Carmen Iohannis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si