Bianca profită de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin

Luni, un nou concurent a pășit în Casa Iubirii, iar concurentele au fost de-a dreptul impresionate de apariția sa. Totuși, acesta a mărturisit că a pus deja ochii pe Bianca. 

Marți, în Casa iubirii, a fost o atmosfera de sărbătoare, deoarece Andreea Mantea și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit multe surprize din partea concurenților.

Citeste si: Grațiela, fosta concurentă din Casa Iubirii, se arată revoltată față de gestul făcut de Alexandra

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă în primele zile ale săptămânii atmosfera a fost una liniștită și de sărbătoare, de miercuri lucrurile au început să se precipite. S-au iscat noi certuri ce au avut că motiv gelozia. Alin s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea Xeniei, după ce a văzut-o foarte apropiată de Bogdan. Tânărul i-a reproșat faptul că s-a apropiat de alt băiat deși se află încă în cunoaștere cu el.

„Alin, eu te-aș face să te simți bărbat”

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, discuțiile între Alin și Xenia au continuat și mai aprig. Alin i-a reproșat din nou Xeniei comportamentul adoptat și i-a mărturisit în față tuturor că nu mai are încredere în ea. Astfel, Xenia a decis să pună capăt perioadei lor de cunoaștere.

Citeste si: Ionuț și Larisa s-au întâlnit în afara emisiunii ”Casa Iubirii”. Un fost concurent a aruncat bomba

În prezent, Bianca a profitat de ocazia apărută și i-a mărturisit lui Alin că încă îl place și că i-ar plăcea că el să se orienteze către ea.

„Alin, eu te-aș face să te simți bărbat”,  a spus Bianca, potrivit Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si