Cazinourile online licențiate pe piața românească au în oferte multe sloturi din categoria cu fructe și șeptari, unul dintre ele fiind 40 Burning Hot.

Iată care sunt cele mai cunoscute 5 păcănelele „clasice” în rândul pasionaților de gambling din țara noastră:

SHINING CROWN

Nu lipsește din niciun top al păcănelelor online, indiferent de tematica luată în considerare. Ca atare, domină și ierarhia popularității sloturilor de tip 77777.

Este un joc clasic cu fructe care are două simboluri speciale foarte importante: șaptele și coroana strălucitoare. Șaptele plătește cel mai bine, până la 500 de ori miza, dacă umple o linie de plată. De asemenea, este singurul simbol care plătește dacă apare numai pe coloanele 1 și 2.

La rândul ei, coloana strălucitoare este simbol Wild care se extinde pe toată rola dacă poate completa o combinație care plătește, pe una dintre cele 10 linii de câștig. Jocul are și două simboluri Scatter: dolarul și steluța purpurie. Fructele sunt următoarele, de la cel mai valoros în jos: strugurele și pepenele, apoi lămâia, portocala, pruna și cireșele. Clopoțelul vine ca valoare după strugure și pepene.

40 BURNING HOT

joc

Casino online

Are o grilă mai mare decât media sloturilor de tip „77777”, cu 5 role și 4 rânduri. Cu toate acestea, rotirile câștigătoare sunt destul de dese, întrucât vorbim despre 40 de linii de plată.

Pe coloanele 2, 3 și 4 apare trifoiul cu patru foi, despre care se spune că aduce noroc. În acest caz, el este Wild expandabil similar cu cel din Shining Crown, multiplicându-se pe toată rola dacă poate forma măcar o combinație câștigătoare.

Citeste si: Top 3 Sfaturi pentru pariorii amatori

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șeptarul joacă și el un rol important, fiind unul dintre cele mai valoroase simboluri din acest slot (plătește până la 75x miza). El este depășit ca valoare doar de dolar (simbol Scatter), care plătește până la 100x miza.

SIZZLING 777

joc

Jocuri de noroc online

Acest joc destul de simplu, cu 5 role și 3 rânduri, are o grafică ce îți creează senzația că te afli într-o discotecă de pe vremuri. Luminile radiante, beculețele de pe conturul unor simboluri și cromatica te îndeamnă să joci cât mai multe rotiri. Dacă deschizi tabelul de plăți, vei vedea o imagine dominată de simbolul „7”, care plătește de până la 250 de ori miza.

Celelalte simboluri sunt steluța roșie (roșie), pepenele, strugurele, pruna, portocala, lămâia și cireșele. Sunt 20 de linii de plată. Marele neajuns este că slotul Sizzling 777 nu are simbol Wild, dar mecanismul este de așa natură încât câștigurile să vină cu o frecvență ok (volatilitatea poate fi setată de tine: scăzută, medie sau ridicată). Poți încerca să mărești fiecare câștig dând click pe x2.

20 SUPER HOT

joc

Păcănele online

Atmosfera devine Super Hot atunci când obții o combinație câștigătoare, pentru că simbolurile iau foc instant. Șeptarul este un simbol valoros din două puncte de vedere: este simbol Wild, deci are puterea de a substitui celelalte simboluri (cu excepția Scatter), și plătește bine (cinci șeptari aduc de 25 de ori miza). Pictograma Scatter (steluța) plătește până la 250 de ori miza, dacă se oprește în 5 exemplare pe ecran, indiferent de poziție.

Citeste si: Ce înseamnă banca la pariuri?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Simbolurile care reprezintă fructe sunt strugurele, pepenele, prunele, lămâia, portocala și cireașa. Orice rotire câștigătoare poate declanșa funcția Mystery Jackpot, în care întorci cărți de joc pentru a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi progresive.

MAGIC 81

joc

Jocuri de noroc online

Chiar dacă grila este de mici dimensiuni (4 role și 3 coloane), sunt 81 de moduri de câștig. Astfel, ai șanse mari să obții câștig dacă minim trei simboluri asemănătoare se opresc pe coloane adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta. Simbolurile din Magic 81 sunt cele cu care ne-au obișnuit cei de la Green Tube: pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi, cireșe, prune, BAR.

Am lăsat la urmă simbolul „7” care cel mai valoros simbol. Patru șeptari opriți pe ecran plătesc 160x miza. Pictograma cu numele jocului este simbol Wild care are și rol de multiplicator. Dacă o combinație câștigătoare este formată cu ajutorul unui Wild, câștigul este înmulțit cu 2. Două Wild-uri înseamnă multiplicator x4, iar trei simboluri speciale au valoare de multiplicator x8. Așadar, dacă pe linia de plată să opresc un șeptari și trei Wild-uri, câștigul este de 1.280x miza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si