Incredibil. Ce dezvăluie Bianca

Xeniei îi sunt aduse acuze destul de grave. Blondina este acuzată de colegele ei că a avut întâlniri cu alți bărbați în timp ce avea o relație cu Radu.

Citeste si: Kinga și Radu își aruncă replici acide: „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine”

"Am primit și eu de la alte persoane informații.

Când era în relație cu Radu, înainte să intru eu în casă, s-a întâlnit cu altcineva", a declarat Andreea, potrivit Kanal D. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, Larisa susține că, într-un weekend, Bianca a ieșit cu o persoană în oraș:"  Te-ai dus în weekend și te-ai văzut cu cineva."

Care a fost reacția lui Radu

Vizibil uimit și enervat de cele auzite, Radu a izbucnit imediat:"  Eu nu înțeleg de ce mai veniți în emisiunea asta dacă aveți pe cineva afară."

Citeste si: Mama lui Radu a intrat în "Casa Iubirii" și a luat-o la întrebări pe Kinga

După ce a ascultat părerile concurentelor, Andreea Mantea a stat de vorbă cu Xenia și a încercat să afle de la ea dacă este adevărat ce spun tinerele din Casa iubirii.

Bine, pe mine mă interesează altceva. Xenia, ai întreținut relații așa cum susține Bianca?”,

este întrebarea care îi ține pe jar pe fanii emisiunii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si