Xenia a vorbit în exclusivitate pentru kanald.ro despre relația cu Radu, dar și despre competiția ”Casa Iubirii”.

Xenia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”

Chiar Radu a fost cel care a nominalizat-o pe fosta sa iubită spre eliminare. Însă Xenia ar vrea să rămână într-o relație de amiciție cu fostul iubit.

Citeste si: Noi momente dramatice în ”Casa Iubirii”. Emanuel nu poate avea o relație cu Andreea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a vorbit și despre felul în care sărută Radu: "De la TV se vedea cumva ciudat, Radu are un fel de a sărută, nu am fost compatibili, pur și simplu. Nu stiu ce a putut Larisa să observe, a vorbit de parca ea era personajul principal”, a spus ea.

Xenia vrea să rămână prietenă cu Radu

Xenia a mărturisit că nu a avut chiar o relație cu Radu și nu a fost ceva profund, însă chiar și așa, Xenia vrea să rămână prieteni.

Citeste si: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!". Ce spune Xenia despre relația cu Radu

”Da, aș putea rămâne cu el prieten, nu aș putea să fiu supărată pentru că începuseră să mă afecteze destul de tare lucrurile întâmplate acolo. El chiar este o fire răzbunătoare, dar aș putea rămâne cu oricare de acolo. Eu mă simt foarte bine, mă bucur că sunt acasă. Au fost și multe intrigi. Intre mine și Radu a fost real, cel puțin din partea mea, a fost omul cel mai drag pentru mine, eu l-am perceput total altfel de cum era cu băiețeii, când era în preajma mea era foarte ok.
La început când eram într-o relație, încercă să fie mai la locul lui, să se maturizeze, acum arunca cu răutate”, a mai dezvăluit Xenia pentru Kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si