Un accident grav a avut loc pe DN 26, la ieșirea din orașul Galați. Două autovehicule s-au ciocnit, cauza principală fiind, cel mai probabil, neacordarea de prioritate. Patru persoane au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la USU, SMURD și Poliția Rutieră Galați.

Citeste si: Două mașini s-au făcut scrum lângă o școală din Târgoviște

Două mașini s-au făcut scrum lângă o școală din Târgoviște

O persoană a suferit un atac de panică, după ce două mașini s-au făcut scrum. Pompierii nu au mai putut scoate nimic din mașini.

Autoritățile nu cunosc deocamdată cauza izbucnirii incendiului în care două mașini s-au făcut scrum. Detașamentul de Pompieri Târgoviște a intervenit pentru stingerea celor două autoturisme, dar nu au mai putut salva mare lucru.

Citeste si:  Un TIR a luat foc pe autostrada A1. Traficul este îngreunat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„S-a intervenit în cazul unui incendiu izbucnit la două autoturisme în municipiul Târgoviște, Calea Domnească.

A acționat Detașamentul de Pompieri Târgoviște cu două autospeciale de stingere și o  ambulanță SMURD.  Focul a fost localizat rapid de pompieri și s-a acționat pentru lichidarea acestuia.

O persoană a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”,  a precizat ISU Dâmbovița, într-un comunicat de presă.

Un TIR a luat foc pe autostrada A1. Traficul este îngreunat

Un TIR ce transporta făină din Uniunea Europeană pentru oamenii nevoiaşi din judeţul Arad a fost cuprins de flăcări, marţi după-amiază, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva-Arad, traficul în zonă fiind îngreunat.

În apropiere de Timișoara, în zona localităţii Giarmata, TIR-ul a fost cuprins de flăcări.

Citeste si: Spargere la un sediu al Poliției din Galați. Hoții au furat 20.000 de lei

Acesta se afla pe Autostradă și circula dinspre Deva spre Arad, transportând făină de la Uniunea Europeană pentru familiile nevoiaşe din Arad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si