Recordul Național pentru cel mai greu dovleac a fost bătut de un bărbat din New York. Acesta a fost la un pas distanță de a intra în Cartea Recordurilor!

Citeste si: Numărul oamenilor bogați din întreaga lume a atins un nivel record. Sunt aproape la fel de mulți ca populația Marii Britanii

Cât cântărește dovleacul gigantic și cine este omul din spatele lui?

Un cultivator din New York a doborât un record național al statului New York atunci când dovleacul său uriaș a fost cântărit, în cadrul unui concurs, descoperindu-se oficial că are mai mult de o tonă.

Este vorba despre Scott Andrusz din Williamsville, care și-a adus dovleacul imens la Great Pumpkin Farm din Clarence, New York. Aici s-a descoperit că dovleacul lui Scott Andrusz avea peste o tonă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dovleacul lui Andrusz a doborât recordul național pentru greutatea dovleacului, care fusese de 1.158 de kilograme. Dovleacul a rămas sub recordul mondial, acesta fiind de 1.225 kilograme, stabilit de Stefano Cutrupi în Italia în 2021.

Citeste si: Un bărbat bate recordul. La 100 de ani a absolvit Facultatea de Filosofie şi Istorie, la Universitatea din Palermo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Great Pumpkin Farm (@greatpumpkinwny)

Căpușna aceasta a intrat în Cartea Recordurilor!

Un fermier din Israel care se ocupă cu cultivarea căpșunelor a găsit una care cântărește 289 de grame. Imediat după ce a fost descoperit fructul, reprezentanții Guinness World Records au declarat oficial că este cea mai mare căpșună din lume, transmite Reuters.

Este vorba despre Chahi Ariel, care a fost extraordinar de încântat să afle că nu a cultivat orice fel de căpșună, ci o super-căpșună!

„Când am auzit, a fost un sentiment uimitor. Am sărit, am râs și am cântat”, a declarat el cu mândrie.

Citeste si: VIDEO- David Popovici, dublu campion mondial! Medalia de aur în marea finală

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guinness World Records (@guinnessworldrecords)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si