Radu o vede pe Diana mult prea grăbită pentru o relație. "Deja îi spune viitorul iubit, în condițiile în care s-au văzut doar o dată în Camera roșie", spune Radu.

Citeste si: Vestea momentului: Maria și George sunt oficial împreună. Primele declarații după ce au părăsit Casa Iubirii

"Mi se pare că fetele se grăbesc. Iar Emanuel a mai trecut o dată prin asta, ar trebui să aibă scut pe el, să se protejeze", a fost critica adusă de Radu.

Citeste si: Andreea Mantea a pus piciorul în prag. "Gata! E rușinos și jenant". Ce le-a spus concurenților din "Casa Iubirii"

Sorin l-a ironizat pe Radu imediat după această afirmație. "Tu nu spuneai așa, lăsați-mă să mă duc la Xenia, la femeia vieții mele? Și tu o aveai în inimă pe Kinga", spune concurentul din Casa Iubirii.

Diana, atac la Radu: "Nu o să stau să aștept 7 luni ca tine"

Spiritele se încing după o mică "înțepătură" a noii concurente din Casa Iubirii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Diana îl ia peste picior pe Radu: "Nu o să stau să aștept șapte luni ca tine", a fost replica acidă a concurentei.

Citeste si: Xenia continuă cu dezvăluirile din ”Casa Iubirii”. Ce concurentă i-a trădat încrederea blondinei

Radu a părut vizibil deranjat: "Te sun eu, la revedere. Aștept cât vreau eu, nu să fiu falsă ca tine... hai că mă enervează.

Vii aici și îi spui lui băiatul ăsta după o camera roșie că ești iubita lui", a spus el. 

"Am glumit, de ce te ataci atâta? Nu am treabă cu tine, stai acolo!", s-a apărat Diana.

Alte acuzații de falsitate aruncă casa în aer, iar toți pun "tunurile" pe Radu: "E foarte negativist. Daca spuneai ceva de el si de Kinga...".

Citeste si: Cristian Boureanu, invitat la “40 de întrebari cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:00

Sorin a precizat că lui Radu toate persoanele din casă i se par false și aruncă cu acuzația de falsitate în stânga și în dreapta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si