În amintirea mamei sale, Anamaria Prodan, împreună cu Gabriela Luțucar a organizat un parastas la Cimitirul Bellu, unde e înmormântată regretata artistă. Va împărți mâncare și se vor cânta melodii populare, după cum a anunțat Elena Merișoreanu.

Mai mulți artiști prezenți la parastas

Anamaria Prodan a lăsat de-o parte, pentru moment, conflictul cu fostul soț pentru a pune la cale un parastas ca un festival în memoria mamei ei.

Impresara a invitat mai mulți interpreți faimoși la parastasul mamei sale. Ea s-a asigurat ca evenimentul să fie așa cum și-ar fi dorit Ionela Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, nou mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „Nu ai cum să te dai șmecher”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții.

Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme.

Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan. Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo. Elena Merișoreanu va cânta Fetele mele”,

a mai spus organizatoarea evenimentului.

Meniu românesc

Pentru pregătirile de la cimitir, Anamaria Prodan și angajații ei au ajuns la Bellu încă de la 7 dimineața.

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan, probleme de sănătate. Impresara a ajuns la Spitalul Floreasca

Familia Prodan a organizat un adevărat ospăț în cimitir, cu mâncare tradițional românească, printre care mici la grătar, mămăligă și fasole cu ciolan.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. "Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori"

De la parastas nu au lipsit nici dulciurile exotice, personalizate cu numele regretatei artiste.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc într-un grav accident, în Cluj-Napoca. Bolidul său avea 180 km/h

Ionela Prodan a murit în 2018. Mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si