După câteva săptămâni în care Grațiela și Odeh nu și-au vorbit, bruneta a cunoscut pe altcineva și a decis să îi facă loc în viața ei. 

Citeste si: Kinga, în camera roșie cu Cristian, noul concurent de la "Casa Iubirii". Radu a luat foc

Mai mult, l-a adus și în emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, unde l-a prezentat oficial în fața tuturor.

Grațiela și noul iubit s-au cunoscut pe internet

„Am descărcat o aplicație într-o seara după ce m-am certat cu Mr Odeh și am făcut match cu el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mi-a dat mesaj să vorbim pe Instagram și mi-a zis să vorbim acolo. El a crezut că e un cont fals prima data. I-am dat contul meu de Instagram și mi-a trimis mesaj daca vreau să ies. Am zis să ies la o tura și am stat până la 5 dimineața foarte lejer. Și de atunci, ne-am văzut zilnic. El a văzut și anumite emoții la mine și am zis că nu vreau să grăbesc lucrurile.

Noi suntem împreună de trei săptămâni. Părinții s-au cunoscut deja intre ei. E ceva diferit de data asta. El este un băiat foarte liniștit. Încerc să mă obișnuiesc cu el, e prea liniște. Fă ceva să ne certam, i-am zis. El mă liniștește când sunt pe graba. 

Citeste si: VIDEO |Imagini inedite: Doi polițiști au fost filmați când făceau dragoste în timp ce erau în misiune

Eu am început să rad când se dăduse jos din mașină. El a vrut să vadă cu cine vorbea. A fost foarte frumos, a fost un click pe care îl am foarte rar. A fost la prima vedere. În acea dimineața, m-a luat și m-a pupat. Și da, a fost momentul potrivit, a dezvăluit foarte fericita Gratielei. El mă susține în ce vreau să fac, mă susține. Merge cu mine peste tot. Eu i-am zis că daca îmi interzice, pa!", a mai spus fosta concurenta de la Casa Iubirii, potrivit Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si