Instictul matern a atins cote incredibile pentru Daniela, o femeie în vârstă de 42 de ani din Dolj, care a adus pe lume 20 de copii și, mai mult, nu vrea să se oprească aici. Povestea de viață a femeii este de-a dreptul impresionantă.

Daniela Mihai este foarte mândra de familia numeroasă și frumoasă pe care o are. La începutul acestui an, femeia a adus pe lume cel de-al 20-lea copil și nu își dorește să se oprească aici.

Acum, Daniela locuiește împreună cu soțul ei și cu copii mai mici și mijlocii într-un sat din comuna Bistreț, județul Dolj, a mărturisit ea într-un interviu exclusiv pentru jurnalistele de la  Demamici.ro.

Citeste si: Bătaie cu pumnii și picioarele între două adolescente. Polițiștii au început o anchetă

Femeia a dat viață primul copil atunci când avea doar 17 ani și patru luni. Din păcate, fetița s-a născut prematur, așa că mama Daniela a avut emoții mari. Acum, fata cea mare a Danielei este bine și are 24 de ani.

Daniela, povestiri despre copii ei

Povestea Danielei a devenit populară încă din anul 2014, atunci când a apărut în cadrul unei emisiuni televizate. Reportajul era despre ea și cei 16 copii, atât câți avea la acea vreme.

„Am avut copiii sănătoși. Nu am știut ce este spitalul decât atunci când am născut și încă o dată când unul dintre băieți a fost operat de apendicită”, a declarat mămica din Dolj.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Profesor de religie din Pitești, acuzat că a încuiat o elevă în vestiarul sălii de sport și a încercat să o abuzeze

În total, Daniela și soțul ei se mândresc că sunt părinți ai 20 de copii, dintre care 12 sunt băieți și restul fete. Femeia este sigură că aceasta este menirea ei, de a fi mamă, și nu o deranjează deloc faptul că are o familie numeroasă. În total, Daniela are la 17 nașteri naturale și două prin cezariană. Mai mult, românca în vârstă de 42 de ani are și șase nepoți, potrivit jurnaliștilor de la  Click!.

„Sunt cea mai bucuroasă când îmi văd copiii lângă mine. Pentru ei trebuie să fiu tare. Nu obosesc și nu-mi este greu. Am ce mi-am dorit: o familie mare și frumoasă. Dacă Dumnezeu mai trimite copil în familia noastră, este binevenit!”

Cum se descurcă Daniela cu 20 de copii

Daniela a visat mereu să aibă o familie numeroasă, cu toate că ea personal are doar două surori. Soțul ei provine dintr-un mediu familial cu încă cinci frați. Copiii celor doi sunt înțelegători unii față de ceilalți, în special fetele care își ajută mama în bucătărie. Ea gătește de trei ori pe zi pentru cei dragi, iar acest lucru nu e ușor deloc.

În plus, sarcinile în gospodărie se împart, astfel că cei mici învață cum să fie responsabili.

„Împart lucrurile, iar cei mari mă ajută cu cei mici, adică se ajută unii pe alții. Nu contează că sunt mari sau mici”, povestește Daniela.

Citeste si: O familie a fost atacată cu maceta și ranga în fața Tribunalului din Galați

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Familia nu este una bogată, dar nu le lipsește strictul necesar. Se întrețin toți din salariul tatălui și din alocațiile celor mici. Din puținul lor, cu toții trăiesc într-o atmosferă iubitoare și caldă. Cu toate acestea, Daniela are un regret.

„Că nu sunt toții acasă. Îi faci, cresc și pleacă la casele lor. Asta este cel mai greu de îndurat”, mărturisește Daniela.

Citeste si: Un tânăr din Lugoj a transmis în direct pe Facebook momentul în care a sărit cu mașina în fața trenului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si