O femeie din orașul Pantelimon a avut parte de un sfârșit sumbru. Aceasta fost găsită fără suflare, după ce soțul său ar fi înjunghiat-o. Băiețelul său a sunat la linia de urgență 112.

Citeste si: Femeia dată dispărută, în Argeș, a fost găsită moartă într-un canal de irigaţii

De ce a fost omorâtă femeia din Pantelimon

Potrivit unui post de televiziune cunoscut, sâmbătă, în jurul prânzului cei doi au început să bea şi să asculte muzică în foişorul din curtea casei.

La un moment dat, femeia a intrat în locuinţă, iar în jurul orei 19:00 a ieşit ca să dea muzica mai încet.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că gestul soției sale l-a enervat la culme, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de trei ori în zona pieptului, iar mai apoi l-a anunţat pe băiat care a şi sunat la 112. Vinovatul a așteptat alături de copil sosirea autorităților, iar apoi s-a predat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La momentul petrecerii crimei, copilul celor doi adulți se afla în casă. Acesta nu știa ce se întâmpla de partea cealaltă a pereților.

La locul crimei au fost găsite mai multe sticle de alcool goale.

Citeste si: Accident mortal la margine de drum: Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză

Ce spun autoritățile despre crimă

„La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Pantelimon pentru activităţile specifice din competenţă, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului. La faţa locului s-a deplasat şi un  echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, însă în cauză, a fost declarat decesul victimei", a transmis Poliția Județeană Ilfov.

Citeste si: Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute”/ Unde își pot lua rămas-bun admiratorii săi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si