După ce Marian a fost eliminat în Gala de duminică, Florin a fost cel care a pășit încrezător în Casa Iubirii. Dacă Florin a reușit pentru scurt timp să calmeze apele, după nici două zile de la venirea sa, atmosfera s-a schimbat din nou, astfel că două concurente au avut multe de împărțit.

Bianca, la cuțite cu Raluca în Casa iubirii

Marți a reizbucnit o ceartă aprigă între Bianca și Raluca.

Totul a plecat de la acuzațiile lansate de Bianca la adresa Ralucăi, în ceea ce privește comportamentul ei în cadrul show-ului.

Așadar, Raluca a fost acuzată de falsitate, mai exact de faptul că după plecarea lui Marian, deși a spus că este tristă, a dat de înțeles tuturor că se simte din nou liberă să se apropie de oricare dintre ceilalți băieți din emisiune.

Citeste si: Alin are dubii în privința Biancăi: „Am înțeles ce se întâmplă aici! Pot să ies?”

Bianca: Nu te simți urâtă, tu ești o femeie frumoasă și sexy!

Andreea Mantea: Ce ai vrut să spui cu asta? O creație nereușită a Kingai? Și cum ar trebui să fie o creație reușită?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca: Raluca ar trebui să fie ea însăși, o față de aproape 30 de ani care ar trebui să se comporte corespunzător vârstei ei! 

Andreea Mantea: Ce face necorespunzător vârstei ei?

Bianca: Schimbă des scenariul, strategiile, tehnicile, o copiază pe Kinga, cuvintele frazele! Copiază toate glumele pe care le aude!

Raluca: Vorbim despre Alin?

Bianca: Ce treaba are Alin? Uitați, ea mă provoacă mereu! Când avem noi două o discuție ea vrea mereu să-l introducă pe Alin în discuție! 

Citeste si: Un nou concurent a pășit ieri în Casa Iubirii. Cine i-a atras deja atenția

Cele două au continuat cearta minute în șir, aruncându-și cuvinte grele. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si