Bianca spune că-l apreciază pe Alin pentru că nu se laudă cu anii de chin munciți în Anglia. Alte lucruri par să o îngrijoreze pe Bianca în legătură cu Alin.

"Mă interesa cum de el s-a mutat din Anglia și acum vrea înapoi A lucrat în Anglia și i-a fost foarte greu. A muncit foarte mult, dar îmi place că nu se laudă cu asta. Lumea nu rezistă o lună-două, dar el a muncit acolo ani de zile", s-a destăinuit Bianca în fața Larisei.

Citeste si: Andreea Mantea face primele dezvăluiri despre Caravana Casa Iubirii

Venirea Andreei Mantea scoate la iveala gandurile cele mai ascunse si multe framantari ale Biancai.

Bianca: Nu mă las influențată absolut deloc

Bianca are nesiguranțe în ceea ce-l privește pe Alin. Motivul: nu a văzut cum reacționează el în situații de stres, tensiune, ceartă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Concurentei îi este teamă că afară el ar putea să aibă reacții necontrolate pe care ea nu le cunoaște și să nu le poată agrea. Pe de alta parte, nimeni nu-l vede pe Alin facand urat la suparare.

Citeste si: Tensiuni în Casa Iubirii. Scântei între Diana și Andreea

"Nu m-am lăsat întristată. Am spus că nu cunosc reacțiile lui în situații limită.

El nu a arătat ce este mai rău din el. Eu am avut diverse conflicte certuri, e clar cum reacționez. Dar nu am avut ocazia să văd cum reacționează el", a mai spus 

"Nici nu îmi doresc să văd reacții explozive de la el. El este mai calm, poate să rezolve conflictele altfel decât mine", a mai spus Bianca.

Ce ascunde Alin?

Andreea Mantea le-a întrebat pe fete: "Ce credeți că ascunde Alin?". Larisa a răspuns că i se pare că ar putea fi un tip vulcanic când nu se ascunde, dar nu crede că va fi așa cu Bianca.

Citeste si: Tensiuni în Casa Iubirii. Scântei între Diana și Andreea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si