Oamenii încearcă să aleagă pentru locuință mobilă de calitate cât mai bună, chiar de lux. Mobilierul modern de lux este un reper pentru cei mai selecți clienți, care iau în calcul fiecare piesă aleasă pentru a face parte din locuința lor.

Conceptul de mobilier de lux este legat de ideea de a “împleti” luxul cu odihna, dar fiind mereu înconjurat de piese unice, cu un caracter cât se poate de puternic.

Astăzi, mobilierul de ultimă generație și-a confirmat prezența în multe locuințe, iar luxul nu mai este ceva ce nu ne putem permite.

Dar cum alegem designul perfect de mobilier de lux pentru casa noastră? Putem defini o serie de aspecte care ne vor ajuta să selectăm mobilier unic pentru fiecare dintre încăperile care alcătuiesc casă noastră. Totuși, secretele care stau în spatele amenajării unui spațiu cu personalitate nu se găsesc doar în mobilierul de lux sau piesele mari, ci și în micile detalii precum oglinzile, iluminatul și accesoriile care trebuie să fie luate în considerare. Avem nevoie de piese unde predomină finisajele mari, aurii și texturile. Acestea, la rândul lor, ne fac să simțim lux și exclusivitatea.

Citeste si: Cum utilezi o casă nouă, la buget redus- iată câteva sfaturi!

În acest articol, în calitate de magazin de mobilier de lux Topmob-design, îți oferim posibilitatea de a află despre aspectele de care trebuie să ții cont atunci când alegi o piesă de mobilier de lux.

Așa că nu rata cele ce urmează pentru a află ce trebuie să știi și să ai o idee despre ce este în tendințe acum în lumea mobilierului de lux.

Mobilier modern de lux, o experiență unică

După o zi de muncă grea, nu este nimic mai plăcut decât să venim acasă și să ne odihnim, să ne dedicăm ceva timp și să savurăm o carte bună sau un pahar de vin în living sau sala noastră de mese de lux.

Ne descălțăm, ne așezăm leneși pe canapea, pat sau fotoliu. Sentimentul pe care ni-l dă acest moment transmite liniște, calm și chiar o ușoară amorțeală plăcută. În acel moment nimic nu contează, există doar acel moment de liniște și seninătate în jurul nostru.

Atunci ajungem la concluzia că acest sentiment de a fi în armonie și relaxare cu noi înșine și cu spațiul din jurul nostru poate fi asigurat doar de casa noastră și de fiecare dintre piesele de mobilier care o alcătuiesc. Acum ține cont de faptul că tot sentimentul pe care ți l-a oferit acest moment este “ajutat” de materiale de calitate superioară din casa ta, de lumina și texturi care asigură producția și designul emoțional de mobilier elegant cu o valoare incalculabilă. Este ceva ce ne dorim cu toții: să dăm o notă aparte și o anumită imagine glamour caselor noastre, cu încăperi care conțin piese unice, fără a neglija armonia locuinței noastre.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Top 4 aspecte de avut în vedere înainte să dai în chirie un apartament

Aspecte de luat în considerare atunci când alegi mobilier modern de lux

Înainte de a aprofunda punctele de care ar trebui să ții cont atunci când alegi mobilierul modern de lux, trebuie să fii conștient că este esențial ca încaperea să fie în perfectă armonie cu decorul de lux și, mai ales, să se potrivească cu mobilierul.

Prima impresie este esențială

Când intrăm pentru prima dată într-o locuință, primul lucru la care ne uităm este holul. Acesta este locul unde de obicei există un cuier pentru a lăsa paltoanele, de exemplu.

În acest spațiu putem înlocui acest tip de piese și le înlocuim cu un perete zugrăvit în tonuri de negru sau verde închis, și mai poți include și un fotoliu confortabil sau un raft, printre altele.

În funcție de spațiul de care dispunem, putem amplasa și o sculptură sau o lampă de podea care să facă această încăpere mai sobră și bine luminată oferind mici detalii decorative.

Combină mobilier, culori și texturi

Livingul este camera în care se reflectă stilul și atitudinea oamenilor care locuiesc într-o locuință. Din acest motiv, fotoliile, canapelele și taburetele de calitate devin inima acestui spațiu.

Citeste si: De ce să alegi un designer de interior

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Utilizează materiale care oferă anumite detalii suplimentare. Finisajele din piele, țesături de catifea, metale, stejar masiv și mult auriu trebuie luate în considerare pentru a crea un efect de somptuozitate și pentru a marca diferența dintre cotidian și exclusivist.

Cum alegi mobilierul de lux: canapele

În funcție de spațiul de care dispui, îți poți amenaja camera într-un fel sau altul. Cu o camera mare, bine luminată, poți folosi piese de mobilier cu culori neutre și cu anumite detalii și accesorii care-ți permit să dai un sentiment de mișcare.

Dacă spațiul este mai mic, folosind mobilier elegant cu forme sinuoase și ondulate, camera va părea mult mai mare. În plus, poți ajuta și prin încorporarea de mobilier funcțional, pereți texturati sau uși glisante cu oglinzi pentru a da o senzație de spațiu mai mare. Dacă nu, mobilierul la comandă va fi cel mai bun aliat al tău. Asigură-te că profiți de punctele de lumină naturală în favoarea ta.

Verifică garanția și calitatea fiecărei piese

Alocă un buget mare pieselor high-end dacă acestea nu sunt de calitate sau nu se păstrează în timp. Prin urmare, este important să ceri sfaturi și să întrebi înainte de a cumpăra mobilierul nostru de lux. Întreabă vânzătorii magazinului despre garanție care este esențială pentru a ști dacă cumperi mobilier de lux de înaltă calitate.

Citeste si: Utilează-ți bucătăria cu produse de calitate

Acum că ai câteva noțiuni generale despre cum să alegi un mobilier elegant și modern pentru a-ți decora casă, te poți inspira din varietatea de produse cu linii deosebite de pe Topmob-design.ro și poți găsi piesa perfectă pentru a-ți face casa așa cum visezi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si