Momente tensionate în Casa Iubirii între concurenți. De la lucruri banale, cei doi au ajuns la jigniri și ironii urâte.

Ușor invidios pe ce reușește să construiască Alin alături de Bianca, Radu încearcă să intervină între cei doi. Acesta a subliniat faptul că Alin este prea tăcut în discuție și distant.

Citeste si: Ionuț, decizie total neașteptată în ”Casa Iubirii”. Ce i-a propus Andreea Mantea

Andreea Mantea intervine în conflictul celor doi 

Radu: Să vadă oamenii ce gândești, ce exprimi! Cum faci! 

Alin: Oamenii o să vadă ce gândesc când o să vadă ce am vorbit cu Bianca! Vrei să vezi și tu ce gândesc, uită-te la emisiune săptămâna viitoare la televizor! 

Citeste si: Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ionuț: D-na Andreea, ținând cont că Alin și-a făcut o iubită atât de frumoasă și specială, noi băieții trebuie  să furăm din farmecul lui!

Radu: Să ne învețe să dormim!

Andreea Mantea: Este prea calm! Radu, nu e treaba ta!(...) Concentrați-va pe iubire! Credeți că puteți? 

Alin s-a arătat deranjat de toate criticile care i se aduc, iar Andreea Mantea a intervenit între conflictul celor doi.

Citeste si: Bianca de la "Casa Iubirii", dezvăluiri despre relația cu Alin. "Nu a arătat ce e mai rău în el"

Ionuț, decizie total neașteptată în ”Casa Iubirii”. Ce i-a propus Andreea Mantea

Ionuț nu se simte bine în ”Casa Iubirii” de la venirea lui Florin. Acesta și-a arătat interesul pentru Larisa, fapt ce îl deranjează pe Ionuț. În ediția de astăzi, Ionuț retrăiește momentele petrecute alături de  Larisa  și începe să plângă.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Cristian, fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” după ce a părăsit competiția. Tânărul este îndrăgostit de o fată misterioasă

Văzând prin ce trece, Andreea Mantea are o propunere total neașteptată pentru Ionuț. Aceasta îi propune să părăsească  ”Casa Iubirii”  cu Larisa, fără vreo obligație contractuală.

Citeste si:  Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si