Vești bune în țara noastră, mai ales pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Te poți angaja și poți încasa câteva mii de euro lunar, un venit care depășește multe alte salarii din România. Unul dintre criterii este faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani și 12 clase absolvite.

Citește si: Veste excelentă pentru români. Aleșii votează noi zile libere și sărbători legale

Majoritatea tinerilor sunt în căutarea unui loc de muncă, însă mulți dintre angajatori le cer la angajare, experiență în domeniu. Pentru acest job nu este nevoie de experiență și nici de diploma de bacalaureat. Trebuie însă ca persoana respectivă să aibă puțin peste 18 ani, 12 clase absolvite şi bani, căci cursurile de pregătire costă între 1500 şi 2600 de euro.

Un loc de muncă extrem de bănos, în România

După ce companiile aeriene au fost nevoiți să concedieze, în ultimii doi ani mai multe persoane, acum se caută însoțitori de zbor. Cei care doresc să se angajeze trebuie să aibă cel puțin 18 ani, 12 clase absolvite și o sumă între 1.500 și 2.600 de euro pentru a-și plăti cursurile de pregătire.

Citește si: Salariile au rămas în urmă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nevoia este foarte mare. Noi avem un parteneriat cu un operator aerian și cursanții școlii noastre au prioritate la angajare. Noi suntem norocoși că am prins parteneriatul ăsta dar în general ei depun CV-ul când aud de anumite posturi disponibile”, povestește

Iulia Iovu, trainer, potrivit observatornews.ro.

Oamenii care doresc să lucreze în domeniul aviației sunt binevenite și unde mai pui că au și o mulțime de beneficii, iar dintre ele, salariul e unul dintre cele mai atractive și, așa cum menționam și anterior, diploma de Bacalaureat nu este necesară pentru acest job.

Citește si: Marșul anti-sărăciei: Oamenii cer pensii și salarii mai mari

Cine dorește să devină însoțitor de zbor nu are nevoie de multe cursuri. E obligatoriu numai atestatul EASA (European Union Aviation Safety Agency/Agenția Europeană de Siguranţă a Aviaţiei). Salariile în acest domeniu nu sunt deloc de neglijat. Cei mai bine plătiți însoțitori de zbor sunt cei din Orientul Mijlociu, unde salariile ajung chiar la 3.000 de euro. În România, salariul unui însoțitor de zbor poate varia de la câteva sute de euro, până la 1.500 de euro, bani la care se adaugă și diurna.

Citește si: Luarea în spațiu a mai multor persoane ar putea fi stopată. Ce a dus la luarea acestei decizii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si