Detaliile tragediei au fost făcute publice de Oleg Kushniruk, șeful Centrului de Coordonare Operațională al Serviciului de Stat de Urgență din regiunea Dnipropetrovsk. 

"În momentul exploziei, cei doi alimentaseră deja mașina și părăseau locul, pentru că mașina se afla la câțiva metri distanță de benzinăria în sine", a transmis Kushniruk, potrivit jurnaliștilor de la  BBC

Citeste si: Un ucrainean a fost găsit mort într-un hotel din București

Conform autorităților, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar tânăra în vârstă de 25 de ani, care se afla pe scaunul pasagerului, s-a stins din viață arsă de vie. Soțul ei a supraviețuit și se află în aceste momente în stare gravă la spital.

Doi oameni s-au stins din viață și alți patru au fost răniți după atacul cu rachete din Dnipro

Bilanțul este unul tragic. Doi oameni s-au stins din viață și alți patru au fost răniți în urma atacului rusesc cu rachete din Dnipro. Anunțul a fost făcut de șeful administrației regionale militaro-civile din Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko. 

"Racheta rusească a ucis două persoane. Patru persoane sunt rănite, două femei și doi bărbați. Toți se află în spital, trei dintre ei fiind în stare critică", a transmis Reznichenko.

Citeste si: Biden avertizează: „Permiteţi-mi să spun doar că Rusia ar face o greşeală incredibil de gravă”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oficialul a făcut publice pe canalul său Telegram imagini care arată consecințele bombardamentelor.

Anunțul morții gravidei în vârstă de 25 de ani a fost făcut și de Boris Filatov, primarul din Dnipro.

Vlodomir Zelenski a reacționat în urma tragediei

"În fiecare zi ne luptăm cu teroriști. Ei ucid civili, bombardează orașe, distrug vieți și destine. Nu vom ierta niciodată. Răzbunarea va fi corectă și inevitabilă", a scris președintele Ucrainei. 

Inna Odanets, tânăra ucraineancă însărcinată, a absolvit Facultatea Dnipropetrovsk a Universității Naționale de Cultură și Arte din Kiev. Ucraineancca era angajată într-un centru de divertisment pentru copii și împreună cu soțul ei așteptau cu nerăbdare nașterea primului lor copil, notează  Memorial.ua.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Armatei Române. „Este vital să investim în propriile noastre forţe de apărare”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Este o mare pierdere pentru noi. Nu vrem să credem că s-a putut întâmpla o așa tragedie. Este cea mai mare pierdere pentru părinți, o durere pentru tot restul vieții", a mărturisit Anastasia, prietena Innei.

Vicepremierul ucrainean le-a cerut cetățenilor care au fugit din țară în urma războiului să nu se întoarcă acasă în această iarnă, pentru a evita blocarea sistemului național de electricitate. Din cauza bombardamentelor rusești care au vizat sectorul energetic au avut loc pene masive de curent în special în estul Ucrainei.

Citeste si: Zelenski acuză "teroarea" impusă de Rusia în atacurile de sâmbătă. "Suntem parțial în întuneric, dar rușii trăiesc în sălbăticie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si