@ellaelaa000

😁

♬ sunet original- TzAnCa_MuSiC

O tânără a ales să danseze lasciv în cimitir. Imaginile cu ea cățărată pe un mormânt au devenit ulterior virale. Românca făcea mișcări provocatoare pe un mormânt, iar secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de toți cei care au văzut videoclipul.

Citește si: 4 triburi uimitoare din Africa

Clipul video i-a șocat pe oamenii care l-au vizualizat. Femeia a decis să se filmeze în ipostaze greu de crezut. Aceasta a dansat provocator în cimitir și a avut mișcări provocatoare pe un mormânt.

Dans lasciv, în cimitir

Platforma Tik-Tok face ca multe clipuri video să devină virale, iar asta s-a întâmplat și de această dată în cazul tinerei care s-a filmat în timp ce avea mișcări provocatoare pe un mormânt și a transmis și un mesaj: „Păi nu-ți fac eu plăcerea?!".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

mormânt

Tânăra a dansat în cimitir și s-a filmat.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Mai mult ulei de măsline înseamnă o viață mai lungă- studiu

Un milion de oameni au apreciat clipul video și au lăsat comentarii criticând gestul tinerei. Dansul lasciv a fost făcut pe o melodie în care aceasta imita versurile și se mișca pe ritm. La începutul videoclipului tânăra s-a închinat, iar mai apoi a început să danseze provocator.

Citește si: Schimbări în toată lumea când intrăm în Anul Tigrului. 2022 ar putea fi "feroce", spune zodiacul chinezesc

Filmarea a devenit imediat virală. Românii care au văzut gestul șocant făcut de tânără într-un cimitir au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au fost șocați de imaginile văzute.

„Dumnezeu mă încearcă zilnic"/ "Asta întrece orice"/ "Am trăit să o văd și pe asta"/ ''N-am crezut în viața mea că pot să văd așa ceva"/ "Nu se poate așa ceva!"/ "Dumnezeu să te ierte, maică!", sunt o parte din comentariile de la videoclipul postat de tânără pe Tik-Tok.

Citește si: Cum arată acum Costel Busuioc, zidarul ce a devenit tenor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si