A fost o săptămână extrem de dificilă pentru Larisa și Ionuț, care au trecut prin mai multe stări contradictorii. Cei doi și-au dat seama că sentimentele unul pentru altul încă mai există, dar nu au suficient curaj să recunoască asta.

În gala de duminică, Larisa se va lăsa purtată de val și îl va săruta pe Ionuț, însă rămâne de văzut dacă cei doi vor decide să rămână împreună.

Citeste si: Natalia din Casa Iubirii vorbește despre Bianca. Care sunt dezvăluirile tinerei?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Din păcate, nu putem să ne facem că nu o vedem pe Larisa și că nu știm ce s-a întâmplat cu ea înainte de a intră în Gala!

Larisa: Sunt foarte încărcată de tot ceea ce se întâmplă aici și nu mai vreau să stau! Nu mai vreau să rămân!

Citeste si: Andreea Mantea a vorbit despre concurenții din ”Casa Iubirii”. Ce spune prezentatoare despre posibilitatea de a te îndrăgosti într-un show matrimonial

Natalia din Casa Iubirii vorbește despre Bianca. Care sunt dezvăluirile tinerei?

Natalia este cea care știe câteva secrete despre Bianca, ele fiind, într-un timp, foarte apropiate.  Natalia și Bianca și-au împărțit secrete cât timp concurenta a stat în Casa Iubirii, iar gesturile și acțiunile ei au fost explicate și motivate de aceasta.
Chiar dacă acum a recunoscut că nu se mai uită la emisiune, este la curent cu faptul că și-a Bianca și-a făcut o relație cu Alin și pare foarte îndrăgostită de el. 

Citeste si:  Emoții în Casa Iubirii. Părinții Andreei și ai lui Emanuel ajung în platou

"Nu cred că Bianca îl foloseste pe Alin, a infirmat Natalia pentru wownews.  De ce? Ea singura a zis că pentru ea nu este o prioritate să ajungă cât mai departe în emisiune, ci să își găsească o persoana cu care să plece.

Citeste si: Kinga are o ieșire nervoasă în ”Casa Iubirii”. Cine e concurentul care o va consola

Chestia asta, a zis-o de mai multe ori. Nu stiu adevărul, ce se spune. Eu cred că Bianca poate să stea singura și până la final fară să formeze un cuplu. Mă enervează că anumite persoane caută să formeze un  cuplu să rămână în emisiune.  Poate la anumite persoane asta e o prioritate, ea nu are nevoie, este foarte vocala."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si