După ce a părăsit Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a lăsat în urmă fotbalul românesc pentru a antrena echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan.

Antrenorul ar urma să plece din Azerbaidjan

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a spus Laurențiu Reghecampf la prezentarea în Azerbaidjan.

Citeste si: Anamaria Prodan, primul discurs electoral: “Veniți alături de noi”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al lui Neftchi, ar urma să părăsească Azerbaidjanul în viitorul apropiat ”, scrie surse sportinfo.

Reghecampf a semnat în luna iunie un contract pe doi ani de zile

”Tehnicianul, care a ajuns la Neftchi în luna iunie, a spus că este gata să-și rezilieze contractul semnat pe doi ani și speră să obțină asta cu acordul părților.

Reghe, cunoscut în țara sa pentru scandalurile provocate (n.r.- referire la problemele cu Anamaria Prodan), a recunoscut că nu se simte confortabil în Baku și că nu ar mai putea conduce echipa. Antrenorul ia în considerare acum opțiunea de a reveni în România. Neftchi are un sezon lipsit de succes sub conducerea sa: s-a oprit în preliminariile Conference League și continuă prestațiile slabe în prima ligă”, scrie aceeași sursă menționată anterior.

Citeste si: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri legate de noua carieră politică: impresara a dezvăluit cum arată afișul campaniei electorale

Mai multe surse susțin că acesta s-ar putea întoarce în România pentru a antrena echipa FCSB.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si