Fiecare redarea a melodiei create la inițiativa copiilor lui Traian, îi va aduce românului în vârstă de 56 de ani mai multă speranță la viață. Bărbatul așteaptă un transplant. Este o provocare împotriva bolii crunte care îl apasă, care pare să-și fi găsit aliatul ideal în muzică. Toate acestea se regăsesc în versurile și notele  „Banale”, melodia compusă de un grup de tineri artiști pentru a sprijini strângerea de fonduri lansată de trei frați din Staffoli di Santa Croce sull'Arno pentru a-și ajuta tatăl.

Citeste si: Un bărbat din Galați i-a dat în cap cu o țeavă iubitei din cauză că nu i-a plăcut mâncarea

Mai exact, este vorba de gemenii Luca și Lucrezia, în vârstă de 22 de ani, și de sora lor Ariana, în vârstă de 20 de ani, care din vara trecută s-au hotărât să lanseze o strângere de fonduri pentru tatăl lor Traian, un român în vârstă de 56 de ani, care în luna aprilie a acestui an a fost diagnosticat cu meliom multiplu, o formă de cancer al măduvei osoase. 

Traian are mare nevoie de ajutor

Traian s-a întors în Italia în luna aprilie pentru a petrece Paștele cu copiii săi, înainte de a pleca la Perugia la muncă. În acele momente, bărbatului i s-a făcut rău. A fost internat de urgență, acolo unde a fost diagnosticat cu cancer.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un avion cu pasageri s-a prăbușit în Tanzania. Cel puțin 19 persoane au decedat

Venit din nou în România pentru a fi supus ciclurilor de chimioterapie, totul pe cheltuiala sa, Traian a descoperit că speranța sa de viață este legată doar de un posibil transplant de măduvă osoasă.

„Fiind cetățean român, toate tratamentele susținute până acum au fost suportate în totalitate de tatăl nostru, pentru că sistemul de sănătate românesc nu este ca cel italian. Între timp a fost nevoit să înceteze să lucreze. Am început procesul pentru a-l determina să se stabilească în Italia și să obțină un card de sănătate, dar toate acestea durează și toate tratamentele continuă să fie plătite”, au povestit copiii lui Traian.

Citeste si: Un polițist italian s-a trezit în casă cu trei hoți români. Bărbatul abia venise de la cumpărături


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si