Șapte turiști aflați în pensiune au reușit să iasă la timp, dar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, având simptome de intoxicație cu fum. Aceasta a fost preluată de o Ambulanță navală. 15 subofițeri au intervenit pentru stingerea focului. Incendiul a fost localizat și s-a intervenit cu toate forțele și mijloacele disponibile pentru lichidarea incendiului.

Citește și: Un incendiu violent a izbucnit pe o platformă care transporta mașini

Un incendiu violent a izbucnit pe o platformă care transporta mașini

Un incendiu puternic a izbucnit, în cursul zilei de joi. O platformă cu opt mașini a izbucnit în flăcări. Patru dintre acestea au fost distruse în totalitate.

Citește și: Incendiu în Vaslui: un bătrân a fost găsit carbonizat în propria locuință

Un incendiu violent a izbucnit, joi dimineață, pe o platformă care transporta opt mașini. Patru dintre ele au ars în totalitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și:  Un copil de 8 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Sibiu

Pompierii au intevenit cu două autospeciale de stingere, un  echipaj SMURD  și o autospecială pentru primă intervenție. Traficul pe sensul Craiova-Slatina a fost deviat prin orașul Balș. 

Citește și: Un bărbat a dat foc la casă pentru a se răzbuna pe fosta soție cu care împărțea imobilul

Un bărbat a dat foc la casă pentru a se răzbuna pe fosta soție cu care împărțea imobilul

Incidentul s-a petrecut în comuna Costișa, din județul Neamț, iar bărbatul a fost reținut. Acesta a incendiat locuința în care stătea cu fosta soție. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani. Autoritățile au fost alertate chiar de o soră a acestuia.

Citește și:  Incendiu în Vaslui: un bătrân a fost găsit carbonizat în propria locuință

„Pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, un bărbat de 60 de ani, ar fi dat foc în camera sa unor bunuri textile, incendiul extinzându-se şi la camera fostei sale  soţii. Totodată, bărbatul în cauză i-ar fi adresat femeii de 57 de ani, ameninţări de natură să-i producă o stare de temere“,  a transmis Poliţia Neamţ.

Citește și:  O casă a fost incendiată în urma unui conflict dintre doi frați. A fost deschis dosar penal

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si