Vremea de Revelion 2022. Iată prognoza meteo pentru sfârșitul acestui an! Specialiștii au emis deja prognoza meteo pentru lunile de iarnă și potrivit acestora sunt așteptate temperaturi mai ridicate decât cele normale acestei perioade din an. 

Potrivit meteorologilor, această iarnă va fi mult mai blândă și cu precipitații, sub formă de ninsoare, extrem de puține. 

Iată cum va fi vremea de Revelion 2022!

Vremea de Revelion 2022

Vremea de Revelion 2022: Prognoza meteo pentru finalul anului

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru noaptea dintre ani

Directorul ANM, Elena Mateescu a anunțat că următoarele luni de iarnă vor fi blânde, însă vor exista și zile cu temperaturi scăzute de până la -15 grade Celsius.

„În ceea ce privește iarna 2022-2023, există probabilitate destul de mare să avem parte de o iarna mai blândă.  Aceste estimări nu exclud posibilitatea să avem intervale pe parcursul iernii în care să vorbim de  temperaturi minime de -15 grade  sau de precipitații mai abundente”,  a mai declarat directorul ANM.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit meteorologilor, în perioada 25-30 decembrie se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 4 și 6 grade Celsius, iar minimele vor fi între -3 și 0 grade Celsius. 

Citește și: Vremea de Crăciun 2022: Prognoza meteo pentru luna decembrie

În noaptea dintre ani temperaturile vor fi mai scăzute și minimele pot ajunge chiar și la -5 grade Celsius. Temperaturile maxime se vor situa în jurul a 3 grade Celsius.

În prima zi a anului 2023, temperaturile maxime vor fi între 3 și 6 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și +1.

Vremea de Revelion 2022

Vremea de Revelion 2022: Prognoza meteo pentru finalul anului

[Sursa foto: PixaBay]

Vom avea sau nu zăpădă de Crăciun în 2022?

Meteorologii europeni exclud aproape complet zăpada în Europa Centrală, de Crăciun și Revelion, cu excepția zonelor de munte.

Citește și: Meteo 16.11.2022 prânz

În România, temperaturile minime ale lunii decembrie vor ajunge la -15 grade noaptea în toată țara.

Temperaturi mai joase decât cea de -15 grade celsius, vor fi la cotele înalte ale munților și în anumite zone din țară, cum ar fi Întorsura Buzăului, Miercurea Ciuc sau Lunca Ilvei, unde este posibil să avem minus 23 – minus 25 de grade Celsius, în a doua jumătate a lui decembrie.

Citește și: Meteo 16.11.2022 matinal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si