Președintele rus Vladimir Putin a avut o întâlnire cu mamele soldaţilor, întânire în care liderul de la Kremlin le-a sfătuit să nu creadă tot ce văd la televizor sau citesc pe internet, avertizându-le că circulă multe „fake-uri” despre conflict.

„Împărtăşim această durere”

Putin le spune femeilor îndurerate că el şi întreaga conducere rusă înţeleg şi împărtăşesc durerea celor care şi-au pierdut fiii luptând în Ucraina.

Citește și: Volodimir Zelenski, mesaj pentru toți cetățenii Europei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Înţelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu, mai ales pentru o mamă. Împărtăşim această durere ”, a transmis Putin, potrivit The Guardian.

Niciun regret pentru Putin

Deși cu mici regrete pentru pierderea fiilor lor, liderul de la Kremlin le-a transmis mamelor că nu regretă lansarea operaţiunii împotriva Ucrainei, prezentând războiul ca un moment de cotitură, în care Moscova trebuie să iasă victorioasă.

Rusia a înfruntat în sfârşit o hegemonie occidentală arogantă după decenii de umilinţă în anii care au urmat căderii Uniunii Sovietice în 1991 ”, le-a explicat Putin femeilor care stăteau la masă cu el.

Citește și: Avioane de luptă ale Rusiei, acțiune în forță în Marea Baltică. Anunț NATO de ultim moment

Am vorbit cu ei şi m-au surprins şi pe mine cu starea lor de spirit, cu atitudinea lor faţă de această chestiune.

Nu se aşteptau la aceste apeluri din partea mea. Îmi dau toate motivele să spun că sunt eroi. Acest lucru este adevărat! ”, le-a asigurat Putin.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si