Proprietarul unei mașini din orașul Medgidia, județul Constanța, a fost trezit în timpul nopții trecute de explozia rezervorului de benzină a mașini sale. Totul a avut loc la ora 3:30 dimineața.

Citește și: Întâmplarea mai puțin plăcută prin care a trecut o familie din Dolj. Ce au pățit la doar câteva ore după ce și-au cumpărat o maşină second-hand

Fără să stea pe gânduri, victima a sunat imediat la 112 și a anunțat poliția din oraș de cele întâmplate.

Din nefericire, până la sosirea echipajelor de pompieri, mașina cuprinsă de flăcări s-a făcut scrum. Din fericire, în urma incidentului nu a existat nici o victimă.

Se pare că ar fi fost vorba de o reglare de conturi între două familii cunoscute din oraș

Bărbatul din Medgidia susține că se simte amenințat și că focul de noaptea trecută este un avertisment. Mai multe surse din anchetă au dezvăluit că mai de grabă ar fi vorba de o reglare de conturi între familiile de etnie rromă din Medgidia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat, supărat că soția a fugit de acasă, amenință cu cuțitul într-un bloc din Capitală. Femeia a fost păcălită cu metoda ”soldatul american”

“Aseară la ora 03:30 mi s-a dat foc la autovehicul cu benzină. Eu și familia mea dormeam când am simțit ceva afara bubuind. Am ieșit afară, mașina ardea, iar ei s-au urcat în mașina lor și au fugit.

Eu am sunat imediat la poliție și pompieri apoi au venit. Poliția nu a făcut nimic. Mai am făcut sesizări la poliția din Medgidia și nu s-au luat măsuri, cum nu se ia nici acum”, a declarat Cherez Sebadin Taifun, bărbatul căruia i-a fost incendiată mașina, citat de pagina de Facebook Media TV.

În acest caz, oamenii legii din Medgidia au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citește și: Accident dramatic în Caraș-Severin! Un tânăr a murit și un altul a fost găsit în stare de șoc după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit violent de o autoutilitară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si