Ivana Knoll, fostă Miss Croația, a stârnit controverse de la debutul Cupei Mondiale din Qatar 2022 cu ținutele sale sumare pe stadioanele din Qatar, potrivit The Independent.

Citește și: Cupa Mondială din Qatar 2022. Pele, legenda Braziliei, mesaj către fani după internarea în spital

Ivana Knoll a fost una dintre cele mai discutate suportere din Qatar din ultimele săptămâni, ținutele sale lăsând puțin loc imaginației într-o țară în care afișarea corpului este descurajată.

Citește și: Imagini șocante la cupa mondială

Ivana Knoll, vedetă în sferturile de finală de la Cupa Mondială Qatar 2022

Fotomodelul Ivana Knoll s-a născut în 1992 la Frankfurt, Germania și s-a mutat în Croația când avea șapte ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În 2016 a participat la concursul Miss Croația și a devenit faimoasă pentru că a practicat, de asemenea, pole dance și belly dance.

Autoritățile din Qatar au îndemnat vizitatorii să-și respecte regulile și tradițiile în felul în care s-au comportat atunci când au participat la meciurile de fotbal.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ivana Knöll (@knolldoll)

Rapoartele din presă au arătat că localnicii din Qatar au făcut mai multe plângeri cu privire la apariția ivanei Knoll în tribunele de la meciurile de la Cupa Mondială.

Fosta miss Croația a promis însă că va continua să poarte ținutele sale extrem de sumare.

„Sunt foarte surprinsă și fericită de modul în care fanii mi-au apreciat ținutele purtate în Qatar”, a spus doamna Knoll pentru Piers Morgan Uncovered.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ivana Knöll (@knolldoll)

„Nu am avut nicio reacție rea până acum, nici măcar una. Am făcut fotografii cu mulți oameni și toată lumea pare bucuroasă să mă vadă", a mai spus Ivana Knoll.

Ivana Knoll, pregătită pentru sferturile Cupei Mondiale din Qatar

„Când am venit aici, i-am întrebat pe localnici care sunt regulile și mi-au spus că aș putea purta ceea ce port în mod normal, deoarece ei fac reguli speciale pentru Cupa Mondială. De aceea mă îmbrac așa.”

La emisiune a apărut și un localnic din Qatar, Mohammed Hassan Al-Jefairi, care a sugerat că oamenii care îi fac fotografii pentru că "dezaprobă alegerea ei vestimentară".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si