Oamenii legii au fost alarmați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un tânăr domiciliat în Botoșani cu privire la faptul că, fratele său, în vârstă de 26 de ani, care este plecat în Germania din luna septembrie și care a păstrat în mod constant legătura, nu a mai putut fi contactat din data de 2 decembrie 2022.

Citește și: Șefa Parlamentului european anunță anchetă internă după scandalul de corupție. Viktor Orban: "Bună dimineața!"

Conform semnalmentelor Vieru Alin Cornel are 1,65 m înălțime, aproximativ 65 de kilograme, păr șaten și ochi căprui.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la acestă persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”,  au informat reprezentanții IPJ.

Nicole a dispărut chiar de ziua fiului ei. Familia româncei cere ajutorul

Tânără în vârstă de 27 de ani, este dată dispărută din data de 23 noiembrie 2022. Românca a dispărut de acasă chiar de ziua fiului ei, în Artogne, provincia Brescia din Italia.

Citește și: Un bebeluș a fost adus pe lume în toaleta unui avion. Tânăra mămică nu știa că este însărcinată

Nicole Pop, o româncă în vârstă de 27 de ani a dispărut pe data de 23 noiembrie, chiar de ziua copilului ei. Acasă totul era pregătit pentru petrecere. Familia a încercat disperată să ia legătura cu tânăra mama, dar totul a fost în zadar.

Telefonul româncei este deconectat chiar din ziua în care a dispărut.

Cazul dispariției neașteptate a lui Nicole a fost tratat și în cadrul emisiunii „Cine l-a văzut?”, acolo unde a fost făcută publică o înregistrare surprinsă de camera CCTV a unui bar în care tânăra apare în compania unui bărbat necunoscut. Familia și apropiații tinerei sunt siguri de un singur lucru: aceasta nu s-ar fi despărțit niciodată de fiul ei de bunăvoie.

Citește și: VIDEO- El este baschetbalistul român acuzat că a violat o fată în Statele Unite. Tânărul riscă 50 de ani de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si