Tragedia s-a produs vineri într-o casă din localitatea Vlădeşti, la faţa locului intervenind un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani și o femeie de 42 de ani au murit pe loc într-un accident cumplit din Timiș

"Din păcate, s-a declarat decesul fetiţei în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns.

Posibil intoxicaţie cu fum sau gaz într-o baie", au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Citește și: Doliu uriaș în lumea fotbalului mondial. Mesajul emoționant al lui Adrian Mutu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cauza precisă a morţii va fi stabilită doar în urma efectuării autopsiei.

Ce a transmis IPJ Argeș

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

"În seara zilei de 16 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi despre faptul că la un imobil din localitatea Vlădeşti, o fetiţă a fost găsită în baie, în stare de inconştienţă.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal (ucidere din culpă- n.r.)", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și: VIDEO- O elevă de 16 ani din Galați a fost găsită prăbușită în toaleta liceului

Conform aceleiași surse, cauza morţii va fi stabilită în urma efectuării autopsiei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Cum a fost găsită fetița

Un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost solicitate în localitatea Vlădești, vineri-seara, în cazul unui copil care era în stop cardio respirator. Fetița a fost găsită inconștientă în baie, după cum precizează și poliția.  

Când au ajuns la fața locului cei de la ISU Argeș, copila nu se mai afla în baie.

Pompierii atrag atenția că situațiile similare pot fi evitate prin instalarea și menținerea în stare de funcționare a detectoarelor de gaze, fum sau incendiu.

Totodată, pentru prevenirea intoxicaţiilor cu monoxid de carbon, pompierii mai atenționează:  “sistemele de încălzire, incluziv coșurile sau butoanele de fum trebuie să fie corect instalate, întreţinute şi verificate periodic, de către persoane autorizate în acest sens; nu adormiţi niciodată înainte de a vă asigura că focul din sobă este stins”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si