În ediția de miercuri, dragostea a plutit în aer, asta pentru că Alex, noul concurent, a îndrăznit să o sărute pe Claudia, însă aceasta s-a arătat ușor deranjată de gestul lui.

Tânăra a recunoscut că se simte atrasă de Așex și că și-a dorit să o sărute mai repede.

Ce se întâmplă în relația celor doi?

Fetele au încercat să afle mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în relația celor doi, dar Claudia a fost rezervată în detalii.

Tensiunile au revenit, iar dragostea a început să se clatine pentru cei doi îndrăgostiți.

Citește și: O concurentă din "Casa Iubirii" e acuzată că se destrăbălează în cluburi (VIDEO)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu cred că e vorba despre destrămare acum! E doar mică neînțelegere, o ceartă! Eu am reacționat la nervi! Când cineva mă deranjează spun ce îmi vine la gură!”, aspus Ionuț.
„Nu știu, spunem cazul că se poate întâmplă o căsătorie, nu știu, o familie, nu se știe niciodată unde ajungem! Eu nu știu cum pot să stopez chestia asta! Și înțeleg ce spuneți și d-voastră, cumva o fac rău prin a-i pune stop la ceea ce simte și ceea ce vrea ea să facă!”,

a mai adăugat Ionuț.

O concurentă din "Casa Iubirii" e acuzată că se destrăbălează în cluburi 

O concurentă de la "Casa Iubirii" este acuzată că se destrăbălează în cluburi. Băieții au sărit într-un atac furibund asupra fetei. Cum se apără concurenta? Claudia, cea mai nouă concurentă din "Casa Iubirii",  este acuzată  că se destrăbălează în cluburi.

"Ți-ai pierdut ștampila de sfântă", spun băieții răutăcioși după ce au văzut clipul cu Claudia în club.

Citește și:  Când va fi marea finală de la "Casa Iubirii". Anunțul făcut de Andreea Mantea

Ionuț a exprimat criticile băieților la adresa Claudia:  "Să vedem clipurile alea cu tine, cu sticlele alea mari de șampanie...Mi s-a părut ciudat" 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si