O doamnă recalcitrantă a făcut scandal într-un supermarket din București. Femeia a început să țipe și să gesticuleze pe fondul unei nemulțumiri. Aceasta ar fi nemulțumită de prețurile mari. Un alt client care își aștepta rândul la casă, a decis să meargă la doamna nervoasă și să-i ofere 10 lei, apoi a filmat întreaga scenă. „Ține portofelul...Luați, doamnă, aici de Crăciun! Luați banii înapoi!”, a spus unul dintre clienți.

Citește și: Scandalul continuă între Florin Salam și Costeluș de la Clejani: ”Nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”

„Nuu! 12 lei și 64 de bani...nu, pe cuvânt, că ești tânăr. Nu e posibil, dacă fac niște cumpărături.”, a țipat doamna nervoasă.

Clienta nervoasă a fost alungată din magazin

Pentru a calma situația, agentul de pază s-a năpustit asupra femeii. „Doamnă, calmați-vă!”, a spus paznicul. Bărbatul nu a fost lăsat de femeie să aplaneze conflictul, căci imediat au început jignirile să curgă: „Taci d*** din gură! Taci și tu! Vrei să te spun lui Vali?! Îl știi pe Vali...Taci din gură, că ai****. Nu mă împinge!”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-O copilă a fost băută într-un tramvai din Capitală

Agentul de la securitate nu a stat pe gânduri și cum a auzit ce scoate femeia pe gură a îmbrâncit-o afară din supermarket: „Ia ieși afară cu gălăgia!”.

Citește și: VIDEO- O pensionară și nepoții ei au fost legați de hoții veniți să fure o rețetă secretă de mici

Clienții au rămas șocați de întregul eveniment, ba chiar unii s-au amuzat și au filmat scandalul. Filmarea a fost încărcată ulterior în mediul online. Internauții s-au amuzat pe seama protagoniștilor din filmuleț.

Citește și: Tzancă Uraganu trece prin momente grele. Cumătrul artistului, implicat într-un accident grav. Care este starea lui?

Citește și: Cine este bărbatul din Vaslui care a fost bătut cu un levier. Se află în aceste momente în stare gravă, la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si